Femeie agresată de concubin, salvată de copilul de 7 ani. A sunat la 112

Pixabay
Pixabay

Femeia era bătută de concubinul ei, care o abuza atât verbal cât și fizic, când fiul acesteia, în vârstă de doar şapte ani, a sunat la 112.

O femeie din oraşul Tulcea, abuzată de concubinul său, a fost salvată de copilul ei în vârstă de 7 ani care a sunat la numărul unic de urgenţe 112, scrie Agerpres.

"Femeia a relatat jandarmilor faptul că bărbatul i-a acoperit nasul şi gura, împiedicând-o să ceară ajutor, continuând să o lovească cu palmele peste faţă şi cap, provocându-i dureri. Copilul, în vârstă de 7 ani, a fost cel care a cerut sprijinul forţelor de ordine, apelând numărul unic de urgenţă 112. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost identificat de jandarmi la faţa locului, declarând că numărul unic de urgenţă 112 a fost apelat în mod abuziv de către minor", se arată în comunicatul IJJ.

Două ordine de protecţie pe numele bărbatului

Bărbatul mai avea emise pe numele său alte 2 ordine de protecție provizorie, însă femeia nu a dorit prelungirea lor în instanță.

"Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare a organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, aducând la cunoştinţa persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii penale prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei", se mai precizează în comunicatul de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel