Femei goale pe Facebook pentru a salva o tânără de la moarte - FOTO

Mai multe femei s-au pozat topless și au postat pozele pe Facebook în semn de susținere pentru o tânără de 19 ani care a fost condamnată la moarte.

Amina, o tunisiancă de 19 ani, a aderat la grupul internaţional de protestatare topless Femen, la începutul lunii martie. Ea a postat pe Facebook o poză topless, alături de mesaje ostile, jignitoare la adresa societăţii tunisiene, scrie rtv.net.

A apărut şi într-o emisiune de televiziune, cu faţa blurată pentru nu i se recunoaşte identitatea şi a vorbit despre ce a determinat-o să se alăture Femen.

"Trupul meu îmi aparţine şi nu este destinat să slujească pe nimeni”, a scris Amina pe contul ei de Facebook, mesajul fiind însoţit de o poză topless. În altă fotografie, Amina apare făcând un gest indecent şi are scris pe trup: "Fuck your morals".

Autorităţile tunisiene au fost revoltate de atitudinea tinerei. Șeful Comisiei pentru Promovarea Virtutilor şi Prevenirea Păcatului din Tunisia, predicatorul islamist Almi Adel, a cerut ca fata să fie ucisă cu pietre.

Amina a dispărut însă şi, potrivit digitaljournal.com, ea ar fi fost internată de către membrii familiei sale într-un spital de psihiatrie, după cum a informat lidera grupului Femen din Paris, Ina Sevcenko, citată de acelaşi blog.

Pe internet mai multe femei s-au pozat topless pentru a o susține pe Amina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel