Felix Stroe, propus la Transporturi, laudă DNA. Mircea Badea, REACȚIE FULMINANTĂ

Mircea Badea
Mircea Badea

Felix Stroe, propus de PSD-ALDE la Ministerul Transporturilor, lăuda DNA în urmă cu doi ani, într-un interviu acordat presei locale. Mircea Badea, realizatorul ”În Gura Presei” de la Antena 3, a comentat în emisiunea de luni seară afirmațiile lui Felix Stroe. 

”DNA joacă un rol extraordinar. Chiar sunt câteodată mahnit când se afirmă că nu s-a schimbat nimic în ceea ce privește lupta anticorupție. Dacă nici în România DNA nu a punctat în lupta anticorupție, să ne bată Dumnezeu! Și cred că e nevoie în continuare, încă 25 de ani, de DNA. După 25 de ani, mai vedem ce-o mai fi, dar eu am zis 25, n-am zis doi. Da, susțin DNA. Total, total, total” afirma Felix Stroe în urmă cu doi ani. El este nominalizat acum de PSD-ALDE pentru funcția de ministru al Transporturilor. 

”Bună idee, asta cu să ne bată Dumnezeu. Doamne ajută!” a spus Mircea Badea, în emisiunea de luni seară. 

”Stimați cetățeni, vă întreb, în cazul în care ați votat cu acest partid, PSD-ul, vă întreb: e ok? Am o întrebare deci pentru votanții PSD și ALDE: E ok să fie în Guvernul României `total, total, total`? Ați votat ca să fie ăsta în Guvern? Eu am votat cu lista PSD pe care se aflau foarte mulți odioși la Camera Deputaților, pentru că Liviu Pleșoianu. Sunt foarte fericit că Liviu Pleșoianu, care era la coada listei, a intrat. M-am gândit, bă, eu votez, ca să intre Pleșoianu. La Senat, am votat, normal, cu Tăriceanu. La Camera Deputaților, nu puteam să votez cu ALDE, pentru că era sinistrul ăla. De la PSD sunt câțiva băieți valabili și mai multe doamne valabile. Adică nu: `mie-mi place poliția politică și vreau să o pup în c*r. total, total, total`. ” a afirmat Mircea Badea în emisiunea sa de la Antena 3, ”În Gura Presei”. 

[citeste si]

”Băi, Stroe, hai că asta pot să spun, e o formă de blestem, adică nu e un blestem, e o dorință sinceră. Îmi doresc pentru domnul Stroe exact 25 de ani. Exact cum a spus: `După 25 de ani, mai vedem ce-o mai fi, dar eu am zis 25, n-am zis doi.` Dl Stroe, nici eu n-am zis doi, și eu tot 25 de ani zic în cazul dvs. Cu executare! După aia mai vedem ce-o mai fi. Dar eu aș zice că 25 de ani cu executare ar fi cel mai bine!” a mai spus Mircea Badea. El a adăugat că ”mâhnirea are niște grade, adevărata mâhnire vine un 5 ani cu executare. (...) Eu sunt de acord să ne bată Dumnezeu, începem cu tine.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel