Felix Bănilă: Când se vor încheia perchezițiile la casa lui Gheorghe Dincă

Procurorul-șef al DIICOT, Felix Bănilă, a precizat marți dimineață că ancheta în cazul Caracal a evoluat mai ales pentru că au fost găsite noi probe și că speră ca, în maximum 15 zile, să fie încheiate perchezițiile de la casa lui Gheorghe Dincă, în cadrul noului mandat.

„Ancheta a evoluat, avem și alte probe. (...) După ce vom finaliza cercetarea la fața locului, în cadrul mandatului de percheziție domiciliară, care va fi chestiune de câteva zile - mandatul a fost obținut pentru 15 zile. Noi sperăm că vom finaliza mai repede”, a declarat Felix Bănilă, la sediul CSM.

Întrebat dacă este luată în calcul o a treia victimă, procurorul-șef DIICOT a precizat că anchetatorii au în vedere orice ipoteză.

„Este cam devreme să pot face apreciere cu privire la acest aspect. Nu neglijăm niciuna din versiuni - nici că ar avea sau nu complici, nici că ar mai fi și alte victime”, a spus Bănilă. DIICOT continuă percheziția domiciliară la casa lui Gheorghe Dincă, în baza unui nou mandat emis de către Tribunalul București pentru o perioadă de 15 zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel