FCSB - Narcis Răducan anunță măsuri urgente ”chiar și la banca tehnică"

FCSB traversează una dintre cele mai negre perioade în Liga 1, cu o serie de patru meciuri fără victorie și cu o bancă tehnică impovizată, la care se adaugă o serie de accidentări care fac imposbibilă alinierea unei prime echipe standard de valoare.

Narcis Răducan, directorul sportiv al FCSB, anunță că s-a atins limita maximă de suportabilitate a situației.

"Situația e delicată, se continuă această stare de spirit și trebuie intervenit ferm și rapid. Vom analiza și vom lua și măsuri. Dar așa nu se poate continua pentru că nu ne îndreptăm spre performanță. Am dominat teritorial și au intrat jucătorii foarte bine. Noi nu am vorbit de arbitri. Deciziile trebuie să le luăm în echipă pentru că așa e normal. Eu voi avea opinia mea, dar sigur că decizia finală e a patronului.

Trebuie să luăm decizii pentru că istoria clubului e mai departe de cele 4 înfrângeri. Foarte rapid, de mâine, de poimânie trebuie să luăm decizii atât la nivelul sfaff-ului tehnic, cât și în ceea ce privește lotul de jucătorii. În felul acesta nu putem ajunge în decembrie cu șanse reale de a ajunge alături de CFR” a declarat Narcis Raducan, la DigiSport, după înrângerea cu Iașiul.

Dubla cu Guimaraes, din play-off-ul Europa League

Primul meci cu Guimaraes este joi, de la ora 21.30, la Giurgiu.

"E în pericol și această dublă cu Guimaraes, am văzut că au făcut egal cu Boavista. E mult superioară față de fostul adversar. Se pot schimba foarte multe, dar nu obișnuiesc să dau verdicte la 10 minute după meci, deciziile trebuie luate profesionist, nu impulsiv. Am mai trecut prin astfel de momente, nu se termină lumea, important e să lucrăm in echipă, să fim inspirați.

Era greu să scoți echipa din impas. Aici avem de toate din punct de vedere material, dar nu e de ajuns să faci performanță, trebuie sa fii inspirat și în ceea ce înseamnă comunicare și altele. Dar veți vedea că lucrurile se vor schimba imediat. Dacă se va ajuge la această concluzie, vom schimba și banca tehnică, nu e nimic nou, dar se va lua decizia impreună", a mai precizat Răducan.

FCSB se află pe locul 11 din 14 echipe, cu o victorie, o remiză și 4 înfrângeri și golaveraj 7-12.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel