FCSB - Poli Iași, rezultat final. Dezastrul continuă pentru Vergil Andronache și Gigi Becali în Liga 1

FCSB
FCSB

FCSB a fost învinsă de Politehnica Iaşi cu scorul de 2-1 (1-0), duminică, pe teren propriu, la Piteşti, într-o partidă din etapa a 6-a a Ligii I de fotbal. 

Oaspeţii, antrenaţi de Mihai Teja, fostul tehnician al echipei FCSB, au deschis scorul în min. 41 prin Cornel Frăsinescu, scăpat din marcaj de Andrei Marc. Vicecampioana a egalat după pauză, prin Florin Tănase (52 - penalty), dar ieşenii au acuzat că mingea centrată de Ovidiu Popescu la faza acordării loviturii de pedeapsă a ieşit în afara terenului. Golul victoriei echipei din Copou a fost marcat de Florian Loshaj (73), cu un şut la care a greşit portarul Andrei Vlad.

FCSB a avut o bară prin Mihai Roman I (44), jucătorii antrenaţi de Vergil Andronache cerând acordarea a două penalty-uri, în min. 64, la un duel între Bradley Diallo şi Harlem Gnohere, şi în min. 83 la o intervenţie a lui Platini la Adrian Popa. La FCSB au evoluat în repriza a doua Adrian Popa, transferat recent de la Reading, şi Harlem Gnohere, revenit după o accidentare. Iulian Cristea (FCSB) putea primi al doilea cartonaş galben în min. 50, pentru o intrare periculoasă la Francisc Cristea.

 

FCSB, patru înfrângeri consecutive în Liga 1

Pentru Poli Iaşi a fost prima victorie pe terenul echipei FCSB, patru victorii şi trei egaluri ale echipei bucureştene. Poli Iaşi ocupă locul al doilea în clasament, neînvinsă şi la egalitate de puncte cu campioana CFR Cluj. FCSB are patru înfrângeri consecutive în campionat, trei pe teren propriu, şi nicio victorie în ultimele cinci etape. FCSB - Politehnica Iaşi 1-2 (0-1), Stadion Nicolae Dobrin - Piteşti Au marcat: Florin Tănase (52 - penalty), respectiv Cornel Frăsinescu (41), Florian Loshaj (73). Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mihai Marius Marica (Bistriţa), Marius Nicoară (Drobeta-Turnu Severin); arbitru de rezervă: Andrei Antonie (Bucureşti) Observatori: Adrian Vidan (Bucureşti) - CCA, Cătălin Cursaru (Ploieşti) - LPF

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel