UPDATE: FCSB, victorie cu emoții pe final cu Dinamo. Coman și-a felicitat adversarii: Au prestat un fotbal bun, dar mai au de lucrat

Premierul Marcel Ciolacu și-a anunțat prezența la derbiul dintre FCSB și Dinamo, meciul contând pentru etapa a 2-a a Superligii.

Florinel Coman, cel care a marcat golul de deschidere al derbiului dintre FCSB și Dinamo a fost desemnat ”omul meciului”, iar la finalul partidei a declarat că acest meci trebuie disputat pe o arenă în care să încapă cât mai mulți dintre suporterii celor două echipe.

”Contează mai puțin pentru mine (n.r. că a fost desemnat omul meciului), important e că am câștigat în derby.

A fost o senzație specială să marchez, am jucat pentru suporteri, au venit în număr foarte mare, le dedicăm victoria. Au venit de la 6:30-7, au stat la cozi și au venit să vadă Steaua (n.r. - FCSB) câștigând în derby.

Sincer, derby de România trebuie să se joace pe un stadion mare, e meciul campionatului. Îi felicit (n.r.- pe adversari), au prestat un fotbal bun, dar mai au de lucrat. Îmi folosesc foarte bine stângul, am început să mă perfecționez cu piciorul neîndemânatic.

Mă bucur că am reușit să înscriu, dar important e să o fac în fiecare meci. De acum începe greul pentru că vom juca din 3 în 3 zile, dar avem un lot omogen”, a spus Coman la Digisport.

FINAL: FCSB a câștigat meciul cu Dinamo, scor 2-1, partidă disputată pe stadionul Arcul de Triumf.

UPDATE: minutul 83, 2-1, după golul lui Gregorio.

UPDATE: minul 76, Florinel Coman, marcatorul golului cu care s-a deschis scorul partidei, a fost schimbat cu Popescu,

UPDATE: minutul 35, 2-0 pentru FCSB, gol marcat de Olaru.

UPDATE: minutul 33, Gorka Larrucea Arrien, cartonaș galben

UPDATE: minutul 30, 1-0 pentru FCSB, gol dat de Coman.

UPDATE: minutul 27, Ricardo Grigore (Dinamo) a primit cartonaș galben.

UPDATE: minutul 21, Joyskim Dawa (FCSB) a primit cartonaș galben.

UPDATE: 21:30 A început meciul FCSB - Dinamo. 

UPDATE: Marcel Ciolacu a cerut ca invitația sa să fie pentru tribuna I, nu pentru tribuna VIP. 

Premierul Marcel Ciolacu și-a anunțat prezența la derbiul dintre FCSB și Dinamo, meci contând pentru etapa secundă a Superligii de fotbal, partida urmând să aibă loc sâmbătă, de la ora 21:30, pe Stadionul Arcul de Triumf, notează Antena 3. Partida va fi condusă de la centru de Sebastian Colțescu, iar asistenți vor fi Marius Marica și Adrian Popescu.

”Cei de la SPP, cam 2 ore au verificat arena, așa cum o cere protocolul în cazul vizitelor de rang înalt și au fost conduși în acest control de președintele FCSB, Valeriu Argăseală, au verificat ieșirile, au verificat zonele tampon, spre exemplu între suporterii dinamoviști și cei ai echipei FCSB, unde stau galeriile pe unde intră, ieșirile de siguranță în caz de urgență să poată fi evacuat premierul sau alte persoane, în caz de urgență.

Sunt totuși mai puțini suporteri decât la un meci care s-ar fi desfășurat pe Ghencea sau pe Arena Națională, sunt doar 8.000 de suporteri, dintre aceștia în jur de 600 sunt cei dinamoviști, restul sunt suporterii echipei FCSB.

Aceștia urmează să se întâlnească în următoarea oră, în două locații din apropierea stadionului. Și cei de la Dinamo, și cei de la FCSB vor fi însoțiți de jandarmi până la intrarea pe stadion”, transmite Antena 3.

Potrivit sursei menționate, toate persoanele prezente la stadion vor fi controlate ”la sânge”,  acestora li se va interzice intrarea pe stadion cu obiecte contondente, dar și cu monede. ”Vor fi verificare inclusiv portofelele oamenilor, iar cine are monede trebuie să le lase la intrare, nu este voie cu sticle, cu orice se poate arunca pe teren și să îi poată răni pe jucători”, având în vedere că suprafața de joc este foarte aproape de tribune, de nici 2 metri.  

În plus, cei de la stadionul Arcul de Triumf fac apel la un comportament civilizat din partea suporterilor, deoarece ”și cei de la FCSB, și cei de la Dinamo vor dori să mai folosească stadionul și în etapele următoare, iar dacă vreunii dintre ei se comportă violent, aceștia pot lua decizia să interzică pe viitor”, a mai arătat sursa menționată.

Derbiul etapei, meci cu scandal

Reamintim că acest meci este unul plin de scandal, încă dinainte de a începe partida, dată fiind situația în care derbiul se desfășoară pe un alt stadion decât cel cu care echipa și suporterii FCSB sunt obișnuiți, mai mult, suporterii au cerut demisia Ministrului Apărării.

De altfel, inclusiv premierul Ciolacu a intervenit în acest scandal, afirmând că ”bazele sportive sunt ale statului român. Bazele sportive sunt pentru sport”, iar ”când nu ai nicio performanţă sportivă, să te implici să strici lucruri, din ambiţii personale... Vă anunţ că nu voi permite, şi nu numai dlui Talpan, ci nimănui, cât timp sunt premier, să facă acest lucru. Oamenii de sport au dreptul să vorbească. Am fost suficient de clar, da?”, a afirmat premierul, vineri, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și: FCSB, interzisă în Ghencea. Se cere demisia ministrului Apărării. "Mai există ordine acolo?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel