FCSB - Astra Giurgiu | Gigi Becali, supărat: Ăștia dorm în picioare

Gigi Becali este foc și pară pe propria defensivă, în ciuda victoriei cu Astra Giurgiu, în etapa a 7-a a Play-Off-ului, de duminică seara.

FCSB - Astra Giurgiu a fost 1-0 (0-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-o partidă din etapa a şaptea a Ligii I de fotbal. Unicul gol al meciului a fost reuşit de Florin Tănase (54).

FCSB a avut şi o bară, prin Dennis Man (8), ratând şi prin Dragoş Nedelcu (22). Astra şi-a creat ocazii de gol prin Mihai Butean (40), Denis Alibec (63) şi Mike Cestor (90+2). Astra a suferit al şaselea eşec din play-off, având o singură victorie. FCSB e neînvinsă de şase etape, având patru victorii şi două egaluri.

Gigi Becali - supărat pe apărare

După meci, Gigi Becali și-a criticat defensiva, el fiind supărat după ce adversarii de duminică au avut o ocazie imensă chiar în finalul partidei.

"Echipa din seară asta a fost foarte slabă, e posibil să luăm titlul că vrea Dumnezeu. Noi avem o echipa foarte slabă, subțire, periculoasă în ofensivă, dar slabă. Ratează ăla din 7 metri. Am avut 3 penalty-uri clare, așa i-a spus Ion Crăciunescu lui MM Stoica. Și noi suntem slabi, dar în fiecare meci avem câte un 11 metri nedat. Suntem slabi în apărare, dar noi trebuia să avem 2 sau 3 la 0. Zici că doarme din picioare, Cristea, în primele 2 meciuri ziceam cât am câștigat cu el, acum doarme. Filip doarme și el, Nedelcu doarme și el, uitați-va la faza aia cum doarme. Nu știu dacă era omul lui Nedelcu.

Noi merităm să câștigăm astăzi? Niciodată. Din moment ce în minutul 92 da cu capul din 6 metri pe lângă, Alibec ratează singur cu portarul. Avem un jucător de geniu, Man, pasă aia face cât 7 goluri, n-a pierdut mingea deloc. Sper să își revină și apărarea. Avem șanse și dacă CFR câștigă mâine cu Viitorul, pot să piardă cu Astra și Craiova. În mod normal, Dan Petrescu o să joace la egal. Egalul pentru ei e bun. Eu așa cred că o să joace în toate celelalte 3 meciuri rămase.

Selecția e proastă la jucători, nu la număr. Planici mi-a plăcut foarte mult astăzi, Cristea, Doamne Ferește, parcă doarme pe acolo. I-a dat-o lui Alibec și apoi tot el i-a luat-o", a declarat Gigi Becali într-o intervenție telefonică la Digi Sport.

Citește și:

CFR Cluj - FCSB Rezultat pentru fotoliul de lider. Derby fără strălucire

Fotbal: Liga I - play-off/play-out - Etapa 7

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel