FC Barcelona - Real Madrid, în semifinalele Cupei Spaniei

FC Barcelona - Real Madrid este capul de afiş al semifinalelor Cupei Spaniei la fotbal.

Barcelona - Real Madrid - Tragerea la sorţi a avut loc vineri la stadionul Benito Villamarin din Sevilla, care este gazda finalei competiţiei ce se va juca pe 25 mai, relatează EFE. Cealaltă semifinală opune echipele Betis Sevilla şi Valencia CF.

Meciurile tur sunt programate pe 6 februarie, iar returul pe 27 februarie.

Citește și: Lionel Messi, performanță unică

A 20 confruntare în Cupa Spaniei

Barcelona a câştigat ultimele patru ediţii ale Cupei Spaniei, în timp ce Real Madrid nu a mai ajuns în semifinale din 2014. Cele două mari rivale au ajuns la a 20-a înfruntare în Cupa Spaniei. De 10 ori s-au impus madrilenii şi de 9 ori catalanii. În cele 33 de partide disputate până cum, 14 au fost câştigate Barca, 12 de Real, iar restul au fost remize. Golaverajul este de 64-63 în favoarea madrilenilor.

Barcelona - Real Madrid - Primul duel în cupă a avut loc în 1916, în semifinale, când catalanii au câştigat meciul tur (2-1), iar madrilenii s-au impus în retur cu 4-1. Regulamentul din acea vreme prevedea disputarea unei noi partide, care s-a încheiat la egalitate (6-6). A urmat un nou meci, în care Madridul s-a impus cu 4-2. Ultima confruntare din cupă a avut loc în 2014, în finală, când Real a câştigat cu 2-1. Actuala campioană a Spaniei deţine cele mai mult trofee în Cupa Spaniei (30), în timp ce Real Madrid numără 19, ultimul datând din 2014.

Citește și: BARCELONA - SEVILLA, scor FINAL. Meci fabulos



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel