FC Barcelona nu va juca pe Camp Nou în sezonul viitor. Formația se mută pe fostul stadion al celor de la Espanyol

Facebook FC Barcelona
Facebook FC Barcelona

Clubul FC Barcelona a anunţat Federaţia spaniolă de fotbal (RFEF) că prima sa echipă nu va juca meciurile sale de acasă din sezonul viitor pe Camp Nou, ci pe Stadionul Olimpic Montjuic, informează EFE şi L'Equipe.

 

În stagiunea 2023-2024, FC Barcelona va trece de la cele 99.354 de locuri de pe Camp Nou la cele 55.121 de locuri de pe stadionul Montjuic, care oficial se numeşte Stadionul Olimpic Lluis Companys.

Această mutare este provocată de lucrările care vor avea loc pe arena istorică a echipei catalane. Barca va reveni pe Camp Nou în noiembrie 2024.

Arena Montjuic, care a găzduit Jocurile Olimpice din 1992, a fost construită cu ocazia Expoziţiei Universale din 1929. Espanyol Barcelona, cealaltă formaţie din oraş, a jucat aici între 1997 şi 2009, scrie Agerpres.

Messi, înapoi pe Camp Nou? Sergi Roberto: Îl aşteptăm cu brațele deschise

Sergi Roberto, mijlocaşul formaţiei FC Barcelona, a afirmat că jucătorii echipei catalane îl aşteaptă "cu braţele deschise" pe fotbalistul argentinian Lionel Messi, dacă acesta va lua decizia de a se întoarce pe Camp Nou la finalul acestui sezon, când îi va expira contractul cu Paris Saint-Germain, scrie presa spaniolă.

"Îl aşteptăm cu braţele deschise. Cine nu ar fi pregătit pentru revenirea lui Messi? Până la urmă, nu vrem să vorbim prea mult despre asta, pentru că cel care trebuie să decidă este el, preşedintele, antrenorul sau oricine, dar dacă este vorba de jucători, noi îl aşteptăm chiar acum", a spus Sergi Roberto, unul dintre cei mai buni jucători ai Barcelonei în derby-ul cu Real Madrid (2-1).

Lionel Messi a fost fluierat de unii dintre fanii echipei Paris Saint-Germain în cursul meciului pierdut pe teren propriu în faţa formaţiei Rennes (0-2), disputat duminică în Ligue 1, la finalul căruia argentinianul a plecat direct la vestiare, cu capul plecat, fără să-i mai salute pe suporterii parizieni alături de coechipierii săi.

Campionul mondial argentinian îşi va încheia înţelegerea cu PSG pe 30 iunie, iar printre opţiunile sale se numără şi o posibilă revenire la FC Barcelona, clubul la care a cunoscut cele mai mare succese din cariera sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel