EXCLUSIV  Fază tare cu Gușă și Copos în direct la DCNewsTV. ”Îi iubesc” - VIDEO

foto captură Deferiția mass-media
foto captură Deferiția mass-media

Moment tare, în direct, la DCNews și DCNewsTV.

Cozmin Gușă, consultantul politic alături de care jurnalistul Val Vâlcu și analistul politic Bogdan Chirieac realizează, în fiecare vineri, emisiunea ”Deferiți mass-media”, difuzată de DCNews și DCNewsTV, dar și transmisă la radio, la Gold FM, a mai făcut astăzi o fază tare, în direct! Consultantul politic ne-a obișnuit, de-a lungul timpului, cu momente tari, complet neregizate! În stilul său caracteristic, astăzi, în emisiunea de la 12:00, s-a scuzat, în timp ce era în direct, pentru o secundă. 

”Stați o secundă, numai o secundă, dați-mi voie” a spus Cozmin Gușă, care a răspuns la telefon: ”Domnu` Copos”. ”Cosminel, ce mai faci, mă, omule?” s-a auzit de la capătul celălalt al firului. ”Sunt în direct la DCNews, cu dl. Chirieac și cu dl Vâlcu, le transmiți salutări?” a spus Cozmin Gușă. ”Îi iubesc” a răspuns Copos. ”Ați auzit domnilor, vă transmite salutări. Uite cum mai facem noi ghidușenii. L-am lăsat  pe George Copos să vă transmită salutări, a zis că vă și iubește” a spus Cozmin Gușă, în direct. 

”Îl iubesc pe domnul Copos, iar domnul Copos iubește Rapid!”

George Copos, fostul patron al echipei Rapid, nu a mai apărut recent în spațiul public. ”Aici e cea mai tare atmosferă! E fantastic. Era normal ca Rapid să revină în prima ligă! Fotbalului românesc îi era dor de Rapid. Echipele de tradiție ajută fotbalul românesc! Giuleștiul e ceva special, a fost ceva special și va rămâne mereu special. Îl iubesc pe domnul Copos, iar domnul Copos iubește Rapid! E păcat că el nu a mai fost lângă Rapid. Clubul a devenit o forță după Revoluție și datorită dânsului”, spunea Răzvan Lucescu despre acesta. Omul de afaceri, sunat de DigiSport, a declarat, după promovarea echipei Rapid că ”Mă bucur enorm, enorm că Rapid a promovat. Nu vreau să spun nimic. Doar că le doresc viaţă lungă în Liga 1. Şi trofee”.

Unele voci spun că, din umbră, George Copos ar mai susține echipa din Giulești cu unele sponsorizări. Antrenorul care a reuşit promovarea cu Rapid în Liga 1, Mihai Iosif, a dezvăluit: ”Domnul Copos este lângă Rapid, ieri am vorbit cu dânsul, ne-a urat succes. Nu a fost la meci, dar este implicat enorm, emoțional. Altceva, nu știu dacă s-ar putea întoarce”, scrie DigiSport

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel