EXCLUSIV  Fază tare cu asfaltarea în România vs. SUA. Gușă: Nici n-am avut ce să spun, nici n-am avut la cine să strig / video

Gușă
Gușă

Cozmin Gușă a povestit două întâmplări diametral opuse din Statele Unite și România, într-o emisiune DC NEWS.

„Să vă spun o întâmplare recentă cu asfaltarea din România, de lângă Oradea, de la Băile Felix. Vă spun alta din Statele Unite, eu am stat mult în New York și Washington. Lucrările de asfaltare se făceau la începutul verii, noaptea. Ți se spunea de la recepție că s-ar putea să auzi niște zgomote, că antifonarea este bună, că geamul este dublu... dacă erai foarte sensibil auzeai, dar nu făcea imposibil somnul. Noaptea se apucau la orele 00:00 și până la orele 05:00 era și ras, era și negru, pentru că era temperatura potrivită pentru așa ceva”, a transmis Cozmin Gușă, la DC NEWS.

Experiența din România, diametral opusă

„Eram la Băile Felix. Erau 39-40 de grade Celsius deja la 10:00-10:30 dimineața. Am traversat să mă duc în pădure să alerg. Ăștia s-au apucat să asfalteze acolo, în fața hotelului. Le zic «Băi, nu-i cam cald? Sunteți cam puțini». «E, domnul Gușă, acum se lucrează!». Le zic că e cam cald totuși.

În pădure era un grup de vreo 20 de copilași, și români și unguri, din Covasna, Harghita. Veniseră în excursie la băi. Ce credeți că s-a întâmplat? Au mai stat jumătate de oră, au plecat din pădure. Trebuiau să traverseze, dar era un kilometru locul de traversare. Nu a mai rămas nimeni la asfalt, iar copilașii au trecut peste asfalt, asfaltul era moale. Le-a rămas tenișii pe acolo, erau vreo trei teniși care au rămas în asfaltul acela. Tot asfaltul era călcat. În decurs de o oră am văzut tenișii de copilași rămași în bitumul acela, au rămas fără papuci. Ziua, în amiaza mare, într-o stațiune balneoclimaterică”, a adăugat Gușă.

Rămâi fără replică la așa ceva

„N-ai vorbe în gură, ce să mai spui la chestia aceasta”, a reacționat analistul politic Bogdan Chirieac. „Da, nimic. Nici n-am avut ce să spun, nici n-am avut la cine să strig. Nu mai erau acolo, mutaseră frontul deja cu 100 de metri mai încolo”, a conchis Cozmin Gușă.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel