EXPLOZIE puternică într-un bloc din Drobeta Turnu-Severin. Alte trei case ARD în municipiul Buzău

EXPLOZIE puternică într-un bloc din Drobeta Turnu-Severin / Foto: Pixabay
EXPLOZIE puternică într-un bloc din Drobeta Turnu-Severin / Foto: Pixabay

O explozie puternică s-a produs într-un bloc din Drobeta Turnu-Severin. Alte trei case din municipiul Buzău au fost cuprinse de flăcări.

O explozie puternică a avut loc, în urmă cu puţin timp, într-un bloc din Drobeta Turnu-Severin. Doi tineri au avut fost răniţi. Pompierii intervin chiar în aceste momente și evacuează locatarii, transmite Realitatea Plus. 

În blocul respectiv locuiesc persoane defavorizate. Potrivit primelor informații, explozia ar fi avut loc din cauza unei butelii. Un bărbat și o femeie au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Tânărul a fost dus de urgență la spital, prezentând arsuri de gradul 2, iar tânăra a refuzat transportul la unitatea medicală, primind îngrijiri la fața locului. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială CBRN. 

Trei case în FLĂCĂRI, în municipiul Buzău

Trei case din municipiul Buzău au fost cuprinse de flăcări puternice, în această dimineață, transmite Realitatea Plus. Trei echipaje de stingere și un echipaj SMURD intervine chiar în aceste momente.

O persoana este blocată în interiorul uneia dintre case și salvatorii încearcă să o salveze. Din informațiile existente până în prezent, incendiul a cuprins, inițial, mansarda uneia dintre case, dar s-a extins cu repeziciune la acoperișurile altor două case din vecinătate.

Intervenția echipajelor de stingere este în plină desfășurare.

 

Constanța. Trei mașini de pompieri au ajuns la o intervenție la care... se coceau vinete

Pompierii din Constanța au fost chemați de mai mulți cetățeni îngrijorați de fumul care ieșea de la o locuință aflată pe bulevardul Tomis. Ajunși la fața locului, pompierii au avut parte de o surpriză, scrie Focus Press

În urma unui apel la 112, la locul solicitării au fost trimise două autospeciale cu spumă și apă ale ISU Dobrogea, o autoscară și autospeciala de transport victime multiple, având în vedere că era vorba de un bloc turn la parterul căruia funcționa un magazin.

Ajunși la fața locului, pompierii au constatat, potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, că informațiile inițiale nu se confirmă. Se pare că nu existau nici incendiu și nici victime. Fumul dens provenea de la un apartament în care cineva cocea vinete. Așadar, echipajele s-au întors în unitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel