EXPLOZIE CLUB COLECTIV. Medicul Nicolae Bacalbașa: Sunt foarte afectat

O explozie puternică a avut loc, vineri seara, la un club din Capitală. Potrivit primelor informaţii, 18 tineri şi-au pierdut viaţa, iar alţi zeci au fost răniţi. Mai multe victime au fost transportate la spital cu arsuri grave.

"Și eu sunt foarte afectat emoțional. Mă gândeam că oricând poate fi cineva de-al meu acolo. Fiecare dintre noi trebuie să aibă minime cunoștințe de resuscitare. Sper să fie o lecție pentru toți", a zis mediul Nicolae Bacalbașa la România TV.

"Fiecare mort va contribui la ameliorarea situației din viitor și este un lucru tragic, dar sper că moartea acestor tineri să nu fie zadarnică și să se tragă niște lecții", a mai spus medicul.

O explozie puternică urmată de incendiu s-a produs, vineri, în jurul orei 23.10, în clubul Colectiv din sectorul 4 al Capitalei. În localul respectiv urma să aibă loc un concert al trupei Goodbye To Gravity, iar alături de aceasta urmau să urce pe scenă și artiști români.

18 tineri au murit, iar alţi zeci au fost răniţi. În momentul producerii exploziei, în club se aflau circa 200 de persoane, printre care mulţi minori.

Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov, pompierii încearcă să stingă incendiul şi să evacueze persoanele rămase în incinta clubului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel