EXCLUSIV  EXIT POLL REFERENDUM justiție, ora 15:30. Cifre

EXIT POLL REFERENDUM justiție, ora 15:30. Cifre DCNews.ro realizează EXIT POLL online în data de 26 mai 2019, atât cu privire la alegerile europarlamentare, cât și cu privire la referendumul pe justiție, inițiat de președintele Klaus Iohannis. Din oră-n oră, veți afla cum spun românii că au votat la ”REFERENDUMUL lui Iohannis”. 

EXIT POLL REFERENDUM justiție, ora 15:30. Cifre  26 mai, la ora 15:30, potrivit rezultatelor din EXIT POLL-ul online, realizat de DCNews.ro, procentele la referendumul pe justiție sunt următoarele: 

 

Votul reprezintă opinia cititorilor DCNews. Oricine accesează site-ul poate vota. Nu este un eșantion reprezentativ pentru populația generală.

Nu uitați că votul continuă!

EXIT POLL REFERENDUM justiție, ora 15:30. Cifre Ce trebuie să știi despre referendum și vot


EXIT POLL REFERENDUM justiție, ora 15:30. Cifre   Alegătorii trebuie să se prezinte la urne, în intervalul 07:00-21:00, în 26 mai, cu actul de identitate pe care-l înmânează operatorului din secția de votare. Buletinul este scanat sau sunt introduse datele în tabletă, în cazul în care nu se poate folosi scanarea. Operatorul va înregistra în tabletă opțiunea alegătorului de a vota pentru un singur tip de scrutin sau pentru ambele. Alegătorul primește buletinul/ele de vot conform opțiunii sale. Românii care aleg să-și exercite dreptul de vot la referendum vor primi automat buletinele de vot corespunzătoare celor două întrebări.

EXIT POLL REFERENDUM justiție, ora 15:30. Cifre  Potrivit Legii 3/2000, actualizată în iulie 2018, referendumul este valabil dacă participă la vot cel puțin 30% din numărul total de alegători. Referendumul va fi validat dacă 25% din numărul total de alegători vor vota "DA".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel