Urmărește emisiunea live


Exclusiv. Surpriză la nominalizările la premiile Radio România Actualități. Cine este Elena Hasna, fata care l-a impresionat până la lacrimi pe Dan Negru

Elena Beatrice Hasna este o fetiță foarte simpatică și talentată. Vine din Târgu Jiu și după ce a câștigat o tolbă de premii printre care finala de popularitate la “Next Star”, ar putea urma încă o recompensă. Elena Hasna este nominalizată la premiile Radio România: “Radio România Junior”, alături de Omar Arnout și Vanessa Marzavan.

Fata care a cucerit o țară întreagă cu prestațiile sale desăvârșite de la Antena 1 a vorbit pentru DC News despre succesul său, dar și despre concurența ei de la "Radio România Junior".

Deși succesul nu îi mai este străin, nominalizarea la premiile Radio România a luat-o prin surprindere.

"Nu mi-a venit să cred atunci când am auzit că am fost nominalizată la Radio România Actualității, m-am simțit extraordinar de bine si bineînțeles am fost foarte mândră. Omar Arnout și Vanessa Marzavan sunt doi copii foarte, foarte talentați și cu bun simț. Mă bucur nespus că o să pot ajunge din nou pe scenă cu ei. Le urez mult succes!", ne-a spus Elena Hasna.

După prestația pe scena emisiunii "Next Star", a fost recunoscută și peste hotare

Despre Elena Hasna vom mai auzi cu siguranță. Copila de 13 ani a impresionat telespectatorii Antenei 1 când a cântat piesa "Je suis malade", melodie lansată de celebrul cântăreț și compozitor francez, Serge Lama. Și juriul de "Next Star", dar și prezentatorul, Dan Negru - toți au aplaudat-o în picioare, minunte în șir.

Printre fanii ei se numară și Serge Lama, compozitorul melodiei mai sus amintite, care s-a gândit să o promoveze pe Elena pe pagina sa de Facebook. "Ați fost foarte mulți care ați dat share acestui video. Melodia " Je suis malade" depășește granițele", a scris compozitorul, care - de-a lungul timpului -  a colaborat cu nume mari din muzica internațională, de exemplu Dalida și Lara Fabian.

Are un singur vis: să impresioneze în continuare lumea datorită harului dat de la Dumnezeu

"Succesul pentru mine înseamnă să știu că fac ceva ce pe mine mă face fericită și îi face la fel de fericiți și pe cei care ascultă. După minunata emisiune "Next Star" am fost recunoscută și peste hotare, ceea ce pentru mine înseamnă extraordinar de mult. Oamenii mă recunosc pe stradă, îmi cer autografe, fac poze cu mine... este exact ce am visat să se întâmple. Nu ma așteptăm sa acumulez atât de multe vizionari pe YouTUBE, dar și acest lucru s-a întâmplat. Îmi doresc să impresionez în continuare și să cânt toată viața", ne-a mai spus Elena.

Și presa internațională a scris despre ea

Ediția franceză a revistei Marie Claire i-a dedicat concurentei "Next Star" un articol numit "Elena Hasna: Când internetul își dezvăluie talentele ascunse".

Sursa foto: Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel