EXATLON ROMÂNIA - VLADIMIR DRĂGHIA. Ce se ascunde în spatele unui gest făcut de concurent

Vladimir Drăghia, concurent în echipa Faimoșilor la Exatlon România, este un împătimit al tatuajelor.

EXATLON ROMÂNIA - VLADIMIR DRĂGHIA. Vladimir Drăghia se numără printre cei mai buni concurenți și reușește să strângă puncte importante pentru echipa sa. Este și un împătimit al tatuajelor. Concurentul Exatlon recunoaște că are atât de multe desene pe care și le-a făcut, de-a lungul timpului, încât s-a oprit din număratul lor. Actorul și-a tatuat brațele, desenele înfățișând mâini și aripi, dar și câteva versuri. Toate aceste desene permanente au drept temă principală comunicarea dintre cer și pământ.

EXATLON ROMÂNIA - VLADIMIR DRĂGHIA. Cu toate acestea, un singur tatuaj este cel mai important. Concurentul Exatlon și-a tatuat pe brațul drept simbolul familiei, potrivit kfetele.ro. De foarte multe ori, în competiția Exatlon, Vladimir Drăghia este surprins sărutând acel tatuaj. Este un semn de mulțumire către familia care îl susține de acasă.

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA - VLADIMIR DRĂGHIA. "Ambele braţe sunt complet tatuate, dar şi pe corp mai am câteva, nu mai ştiu numărul lor. Toate acestea semnifică ceva aparte pentru mine. Pe mâna stângă, de exemplu, mi-am tatuat versuri din cartea mea (n.r. volumul de poezii Dragostea n-are plural)", a spus Vladimir Drăghia, care poate să fie văzut la Exatlon România, la Kanal D, de sâmbătă până marți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel