EXATLON ROMÂNIA. Strategia prin care fanii Faimoșilor vor să se răzbune

EXATLON
EXATLON

Strategia prin care fanii Războinicilor de la Exatlon au eliminat-o pe Diana Bulimar s-ar putea întoarce împotriva lor, întrucât unii dintre susținătorii Faimoșilor susțin în mediul online că se vor mobiliza și îl vor scoate din concurs pe cel mai bun membru al echipei albastre.

EXATLON ROMÂNIA. Este vorba despre Ștefan, arma secretă din echipa Războinicilor, unul dintre cei mai buni atleți din cadrul competiției. Discret și cu mult bun simț, concurentul, originar din Pitești, a cucerit mare parte din fanii show-ului difuzat pe Kanal D.

EXATLON ROMÂNIA. Miercuri seară, s-a produs un șoc după ce s-a aflat numele concurentului eliminat, toți așteptându-se să fie Oltin Hurezeanu, din cauza performanțelor sportive modeste. În acest context, eliminarea Dianei Bulimar a fost cea mai neașteptată de până acum, anunțul făcut de Cosmin Cernat lăsându-i pe concurenți muți de uimire. Acum, mai mult ca oricând, susținătorii Faimoșilor sunt hotărâți să îl scoată din concurs pe cel bun concurent de la Războinici.

VEZI ȘI EXATLON. Tactica "Fă-i în ciudă lui Giani" a funcționat. "RUȘINE! Să vă luați batiste"

EXATLON ROMÂNIA. Joi, 29 martie, prietenul lui Ștefan, cel care de altfel și administrează pagina sa de Facebook în timp ce acesta este concurent la Exatlon, a aflat despre tactica fanilor, postând pe rețeaua de socializare următorul mesaj:

"Dragi prieteni, urmăritori și apropiați ai lui Ștefan, în calitate de prieten al lui și administrator al acestui cont pe perioada Exatlonului simt nevoia să împărtășesc cu voi următoarele! Am citit în această dimineață o știre oficială pe site-ul Kanal D conform căreia fanii Faimoșilor vor încerca să îl voteze pe Ștefan la următoarea nominalizare, în urma ieșirii din joc a Dianei Bulimar, un rezultat care pe noi ne-a surprins cu siguranță!

Nu voi intra în detalii cu privire la formatul emisiunii sau sistemul de vot. Este dreptul tuturor să voteze așa cum doresc, însă aș dori să vă rog să nu mai instigați/postați pe diferite canale opțiunea/strategia voastră de vot (cel puțin nu pe pagina lui Ștefan), pentru că fiecare acțiune are o consecință. Scopul acestui mesaj nu este de a crea panică, noi avem foarte multă încredere în Ștefan și îl vom susține până la capăt cu toate puterile.

[citeste si]

În schimb, aș vrea și vă rog tare pe toți să ne mobilizăm și să fim pregătiți în cazul în care pe viitor Ștef v-a fi nominalizat. Consider că Exatlon este o competiție sportivă și așa trebuie să rămână!", a scris acesta pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel