Exatlon România. S-a dat semnalul pe Facebook. Mesaj pentru "fanii falși ai războinicilor"

Exatlon. Alina, dezvăluire după despărțirea Jaguarului de soția sa
Exatlon. Alina, dezvăluire după despărțirea Jaguarului de soția sa

Exatlon România: După ce s-a aflat cine sunt cei doi finaliști Exatlon, au curs mesajele în mediul online.

Exatlon România: Alex Nedelcu a fost primul concurent eliminat în semifinală epuizantă difuzată marți seară. După eliminarea acestuia, Vladimir și Ștefan mai aveau un punct, în timp ce Ionuț două puncte disponibile. În prima confruntare, Ionuț i-a luat un punct lui Vladimir, dar nu a reușit să îl elimine și să își asigure prezența în finală. Totuși, în confruntarea următoare l-a întâlnit pe Ștefan, pe care l-a învins. Astfel, Ionuț a fost primul calificat în finală. În ultimul meci, au jucat Ionuț și Vladimir Drăghia, victoria revenind ultimului reprezentant al Faimoșilor, Vladimir.

Exatlon România: Iată câteva dintre mesajele publicate în mediul online după eliminări și aflarea finaliștilor:

Felicitări, Alex! Ai demonstrat că ești un sportiv foarte bun și ambițios, în ciuda faptului că Gianni, precum și alți faimoși, te-au desconsiderat fiindcă ești dansator.. o palmă pt ei, care au urmărit semifinala de acasă și o mare satisfacție pentru tine, deoarece ai ajuns până aici..

Cine să gândea că dintre cei 4, Alex poate spune că a plecat cu capul sus. Fără manevre și delăsări ca să câștige altul. Felicitări, Alex!

Alex a fost surpriza plăcută a emisiunii, nimeni nu-i dădea nicio șansă dar a reușit să ajungă până în semifinală pe merit.

Vladimir și Ștefan sunt și vor fi preferații mei în continuare! Sunt cei mai bun, în primul rând din punct de vedere comportamental dar și sportiv. Nu ca Ionuț care este un orgolios și un lăudăros!!!

Eu sper că mâine (n.r. azi), fanii războinicilor să voteze, exact cum au făcut-o la eliminări pentru a- și susține echipa. Acum e momentul lor. Trofeul trebuie să fie în tabăra albaștrilor, că au demonstrat că sunt ambițioși și au fost 3 războinici și un faimos în semifinale. Echipa albastră cea mai tare!!!!!!

Final grandios, Vladimir fair play, Ionuț non fair play, Vladimir nota 10. Meriți tot respectul. Hai, Vladimir.

Haideți să ne unim și să câștige jaguarul nostru, războinicul nostru, HAI IONUȚ!!!

Au rămas cei mai buni! Succes Ionuț! Fanii falși ai războinicilor care îl susțin pe Drăghia, multă rușinică! Dpdv sportiv Ionuț a fost cel mai bun! El nu este un actor și nu și-a reprimat trăirile! Fiți corecți și votați-l, fani falși, de carton! Felicitări și lui Vladimir, un sportiv f bun!

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel