Exatlon România. Reacții în cascadă după eliminarea lui Cazacu

Exatlon
Exatlon

Exatlon România: Sute de mesaje au fost scrise în mediul online după eliminarea lui Cătălin Cazacu din cadrul competiției Exatlon.

Exatlon România: Începand de luni, 21 mai, concurenții de la Exatlon vor concura individual pentru locul în marea finală din data de 23 mai. Echipa Faimoșii, compusă din Cătălin Cazacu și Vladimir Drăghia, a pierdut duminică jocul de imunitate, ulterior Cazacu fiind eliminat.

Exatlon România: Favoritul fanilor Exatlon a fost Vladimir Drăghia, acesta fiind de altfel singurul reprezentant al Faimoșilor în competiție, după ce Cătălin Cazacu și-a luat rămas bun de la Exatlon. "În ultimele luni, am avut niște superstiții. Astăzi le-am încălcat pe doate din dorința de a ieși. Singurul motiv pentru care mi-am dorit să ies este că, în distribuția asta, eu cred că Vladimir merită să meargă mai departe. Chiar dacă am fost un sportiv bun, încerc să rămân realist. Pentru mine, asta e linia de finiș", a spus Cătălin Cazacu după ce a aflat că a fost eliminat.

Exatlon România: Au curs mesaje în mediul online după eliminarea de duminică. Iată câteva dintre acestea:

Priviți mă la Ionuț! Omul ăsta plânge după un faimos! Are un suflet bun! Prin asta vreau să scot în evidență că voi nu puteți vedea nimic bun în Ionuț.

Exatlon România: Vedeți cum îl atacă acum fanii Războinicilor pe Vladimir! Nu intrați în jocul lor! Acum fiecare își joacă șansa!  

Exatlon România: Foarte mare păcat că a plecat Cazacu, a fost printre preferații mei și a fost și un jucător foarte bun, mai ales la început, însă cu timpul a obosit și a început să nu prea mai poată. A demonstrat oricum că e un om cu foarte multe calități, demn de urmat, capabil atât fizic cât și mental, dar și că are un caracter frumos. Mi aș fi dorit ca el să câștige, însă n-a fost să fie, dar oricum atât el cât Și toată echipa faimosilor sunt Adevărații câștigători pentru foarte mulți, inclusiv pentru mine.  

Yesssssss a rămas cel mai bun de la Faimoșii! Acuma începe lupta individuală! Cel mai bun să câștige! Hai faimosule Vladimir!

Exatlon România: Dacă vi se pare corect să plece un concurent care a făcut și imposibilul...și să rămână o persoană care nici măcar nu a jucat atunci gândirea voastră lasă de dorit!

Dragii mei Vladimir și Cătălin, jos pălăria, toată prețuirea, sunteți foarte buni, mulțumim pentru tot ce ne-ați oferit. Sunteți câștigători.
Cătălin, ești un om minunat, sincer, plăcut cu umor. Ești exemplu pentru mulți tineri, mai ales pentru faptul că tu practici un sport pe motor. Bravo, Cătălin, bravo, Vladimir!


Vezi și: Exatlon România, 18 mai. Scandal la finalul meciului România - Columbia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel