Exatlon România, 18 mai. Scandal la finalul meciului România - Columbia

Exatlon
Exatlon

Exatlon: Au existat tensiuni la finalul confruntării dintre România și Columbia.

Exatlon România: Ionuț de la Războinici a câștigat duelul final al întâlnirii România - Columbia. Datorită experienței și formei fizice în care se află, ionuț a avut un start foarte bun în cursă, însă columbienii l-au acuzat că a furat startul și a plecat pe traseu înaintea fluierului oficial. Reluarea difuzată ulterior a arătat startul lui Ionuț, care a plecat imediat ce s-a auzit fluierul.

Exatlon România: Momentul a fost comentat și de fanii emisiunii în mediul online. Iată câteva dintre mesajele publicate:

Ionuț a avut un start foarte bun, e cel mai rapid!!! Bravo, Ionuț!

Se vede extrem de clar că Ionuț a plecat după fluier, eu nu înțeleg logica celor care zic că a plecat înainte de fluier, dar ce are fraților la urechi?

Dacă ăla doarme, ce vină are Ionuț? 

Exatlon România: Miercurea viitoare este programată marea finală Exatlon. Săptămâna aceasta, Cosmin Cernat le-a spus concurenților ce se va întâmpla în ultimele zile. "Urmează pentru voi cea mai grea perioadă și poate cea mai grea săptămână. Va fi o săptămâna intensă, cu eliminări rapide, cu multă emoție, cu multă tensiune, cu tot ce ați acumulat în patru luni de zile. Se va sfârși! Vă mulțumesc!", a spus Cosmin Cernat. Toți concurenții au trecut prin tensiuni incredibile, prin alegeri dificile, s-au certat, s-au împăcat, au găsit de multe ori echilibrul în echipa, menit să le faciliteze obținerea victoriei pe trasee. Au îndurat întâmplările în celebrul coțet sau s-au bucurat de confortul minim oferit de casă. Dar, cel mai important, și-au depășit limitele și au legat prietenii pe viață. De-a lungul celor patru luni de concurs, telespectatorii au fost cu sufletul alături de ei, s-au atașat de fiecare dintre ei, s-au identificat cu temerile, dar și cu bucuriile trăite de Războinici și Faimoși.

Vezi și: Exatlon România, 18 mai. Ultimul meci internațional - video + update

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel