EXATLON ROMÂNIA. Războinicii, la pământ. Anca, atac total: Evident că mă bucur

Războinicii au pierdut din nou jocul pentru imunitate și casă la Exatlon.

Este a patra oară consecutiv când Războinicii pierd un meci cu o asemenea miză. Pe lângă faptul că la cele 20 de nopți la coteț pe care le au deja, înfrângerea le mai adaugă încă trei.

Dar cea mai dureroasă parte este că cineva va pleca din nou acasă. Propuși pentru eliminare au fost: Lupu, Roxana și Alina. Anca, fostă coechipieră cu Războinicii, nu a părut deloc afectată de situația fostei sale echipe, mai mult, dimpotrivă, ea pare chiar bucuroasă de criza de la Războinici.

"Clar am o problemă cu Alex (nr. - concurentul cu Bentiță). El a câştigat astăzi protecţia, nu ştiu cât teatru a fost acolo, că el a fost foarte trist, pentru că din cauza lui au pierdut punctul. După părerea mea, Alex şi Alina sunt cei mai slabi de acolo şi trebuie să fie eliminaţi.", a spus Anca la Wowbiz.

„După părerea mea, Bentiţă are potenţial, doar că nu-l prea lasă ei să joace. Roxana şi Alina îşi merită soarta. Roxana se pierde cu firea, nu are nimic în ea, iar Alina îşi merită nominalizarea de acum două săptămâni. Ele două sunt foarte slabe în ultima perioadă, n-o să le simtă lipsa. Evident că mă bucur, de când am ieşit eu n-au mai luat niciun punct. Sunt derutaţi, sunt debusolaţi. Ei funcţionează foarte bine pe directive, când eram eu acolo echipa mergea bine, mai mâncam, mai dormeam în casă. Acum sunt numai la coteţ, sunt foarte plânşi. Nu-mi place ce văd acolo”, a mai spus aceasta, potrivit sursei citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel