EXATLON ROMÂNIA. Kiriță, Drăghia, Cazacu, mustață. Imagini fabuloase și hohote de râs

Darius Muresan / 16 Martie 2018 / 09:02 Salveaza PDF Comentarii

Vor fi momente extrem de amuzante la Exatlon România în ediția de mâine.

EXATLON ROMÂNIA. Pe lângă miza pusă în joc, casa, ediția de mâine a Exatlon România aduce și un moment extrem de amuzant. După ce au pierdut un parius între ei, Vladimir Drăghia, Cătălin Cazacu și Giani Kiriță și-au ras barba și și-au lăsat toți trei mustață!

EXATLON ROMÂNIA. Din promoul ediției de mâine, difuzat de Kanal D, se observă cum cei trei Faimoși vin la concurs cu tricourile pe cap, acoperindu-le fața.

EXATLON ROMÂNIA. În momentul în care aceștia își dau jos tricourile, echipă Războinicilor izbugnește în râs, Ștefan, Ionuț și Alex, fiind la un pas să facă o criză de râs. 

EXATLON ROMÂNIA. Pariul a avut loc acum câteva săptămâni. În momentul în care au câștigat o cină pe plajă și masa de ping pong Giani Kiriță, Cătălin Cazacu și Vladimir Drăghia au pus un pariu: cei care pierd se vor rade în cap, își vor rade barba, păstrând doar mustața. Vladimir a făcut echipa cu Ion Oncescu, pe atunci concurent Exatlon România. Au pierdut, dar cei trei au decis să își lase toți mustață.

EXATLON ROMÂNIA. Imaginile mult așteptate vor fi difuzate mâine în cadrul unei noi ediții Exatlon România de la ora 19:45. Ele vor apărea și pe WWW.DCNEWS.RO, unde veți putea urmări și o nouă confruntare foarte încleștată pentru casă, miza fiind mare pentru Războinici care sunt deja la coteț de 23 de zile.

[citeste si]


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27