Exatlon România. Ionuț, taxat pe Facebook: "Cu ai săi colegi uită să dea palma"

Exatlon
Exatlon

Exatlon România: După ediția difuzată luni, au curs mesajele fanilor în mediul online, cele mai multe îndreptându-se către Ionuț.

Exatlon România: Unii dintre cei care urmăresc emisiunea l-au taxat pe Facebook pe Ionuț de la Războinici. "Ionuț, poate că era mai frumos să dai palma prima dată cu coechipierul tău, Ștefan, și pe urmă cu Vladimir", a scris un internaut.

Exatlon România: Mesajele au curs în cascadă. Iată câteva dintre acestea: Țin cu Războinicii, dar Ionuț m-a dezamăgit. În loc să fie fair-play, să dea mâna cu Ştefan, el a plecat la loc ridicându-şi mâinile în sus în semn de bucurie, iar Ştef, săracul, a rămas singur, sprijinit doar de Alex.

Exatlon România: Sincer, Roxana n-a fost un jucător de o mare valoare. Când a punctat, a avut noroc pentru că adversarele ei jucau prost. Nu avea viteză și nici țintă. Degeaba îi explicau colegii cum să dea bine, ea era fixată să insiste în propriile greșeli. Prea emotivă și de multe ori a tras echipa-n jos. La ștafetă pierdea mereu câteva secunde, de aceea era băgat Rusu pentru că era cel mai rapid, recupera diferența și câștiga și avans alte 3-4 secunde. Oricum, ea s-a străduit și a dat tot ce a putut. Mulțumim pentru participare și drum bun spre casă!

Exatlon România: Ionuț, actorul, plânge doar pentru adversari, cu ai săi colegi uită să dea palma după ce câștigă!
Ionuț, poate că era mai frumos să dai palma prima dată cu coechipierul tău, Ștefan, și pe urmă cu Vladimir! Fair-play, pauză! Urat din partea ta!

Dezamăgire totală! În loc să te duci tu la el, s-a dus Drăghia! Tu erai ocupat să ridici mâinile spre cer și să dai palma cu un concurent din echipa adversă, deși lângă tine, în dreapta, se află colegul tău, Ștefan! El a dat palma cu voi, v-a susținut și îmbrățișat pe toți! Nu este la același nivel cu tine, dpdv sportiv, dar el excelează în altă parte!

Exatlon România: Văd diferite comentarii lacrimogene, că de ce ăla nu a dat mâna, că de ce nu s-a dus la unul sau la altul să-l consoleze pe X etc etc etc.. Fraților, trezirea! Se joacă INDIVIDUAL! Este SPORT! Nu telenovelă! Cel mai bun să câștige! Fiecare își sustine favoritul, dar să o facă fără răutăți!

Exatlon România: Marea finală Exatlon va fi în direct, miercuri, din Republica Dominicană.

Vezi și: Exatlon România. Roxana, primul mesaj după eliminare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel