Exatlon România. Roxana, primul mesaj după eliminare

Exatlon
Exatlon

Exatlon România: Roxana, eliminată luni seară la Exatlon, susține că a luptat până în ultimul moment.

Exatlon România: Marea finală Exatlon va fi în direct din Republica Dominicană. Luni seară, Vladimir Drăghia de la Faimoși, Ionuț și Alex de la Războinici s-au calificat direct în semifinală, Ștefan și Roxana fiind la un pas de eliminare.

Exatlon România: Decizia finală a fost luată în urma comparării voturilor telefonice de susținere primite de Ștefan și de Roxana. În cele din urmă, Roxana a fost cea care a obținut cele mai puține voturi, fiind nevoită să își ia rămas bun de la colegi. Concurenta a spus că simte că va pleca acasă.

Exatlon România: "Eu sunt bine, sunt fericită cu ce am realizat, cu performanța de aproape 2 luni de zile de când am rămas în patru. Pentru mine, asta e o realizare, că am ajuns până aici, până în semifinale. Mă bucur că la fiecare protecție pe care am jucat-o de când am rămas în patru nu s-a pierdut din cauza mea. Tot timpul îmi doream să câștig puncte ca să nu plece nimeni din vina mea. Cred că am reușit să aduc câte puncte a trebuit ca noi să ajungem la 10. Când o să ajung acasă, o să apreciez multe lucruri. Ies cu fruntea sus, împăcată și liniștită că am luptat până în ultimul moment", a spus Roxana după ce a prezentatorul Cosmin Cernat a anunțat că a fost eliminată.

Vezi și: Exatlon România finală. Cosmin Cernat, anunț în direct din Republica Dominicană

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel