EXATLON ROMÂNIA. Ionuț și Alex, la cuțite: "Tu nu mă halești"

Războinicii au primit vești de la cei acasă și a început războiul între ei, după ce Ionuț a aflat că este cineva în echipă care îl vorbește de rău.

EXATLON ROMÂNIA. Războinicii au câștigat proba de comunicare și au primit vești de la familie și prieteni. Alexandru, Ștefan, Roxana și Ionuț au primit scrisori de la cei dragi, apoi au reușit să comunice pe WhatsApp cu alți apropiați.

EXATLON ROMÂNIA. Bentiță: "Bă, am mari emoții! Serios! Mi-a scris mama. Și tata".

EXATLON ROMÂNIA. Ștefan: "Am primit scrisorile de la vărul meu, mama mea și fratele meu. Mi-a dispărut pânza de gânduri pe care o aveam. Nu mi-am imaginat că e atât de greu concursul! Nu mai văd de apa asta din ochi. Recompensa asta a venit când aveam mai mare nevoie să îmi hrănesc sufletul. Degeaba îmi hrănesc stomacul, dar sufletul meu e gol, e în altă parte. Mă simt din nou viu, am iar forță!", a spus Ștefan.

EXATLON ROMÂNIA. Roxana a primit scrisori la rândul ei. "Mi-au dat și lacrimile, m-am emoționat mult", a spus Războinica.

EXATLON ROMÂNIA. Ionuț a primit vești de la soția lui, Nela, și de la sora lui. Jaguarul a plâns și a transmis și mesaje celor de acasă. A început nebunia în echipa albastră după ce Ionuț a aflat de la un prieten că este un coechipier care îl vorbește mereu de rău. Bentiță a pornit discuția cu el, dar Jaguarul a încercat să scape de această confruntare.

[citeste si]

"Nu cred că e voie să îți zică asta. E un interviu, e o părere personală", a încercat Bentiță să se apere. "Mi-a spus că AL... mă vorbește de rău! Hai să încheiem discuția, te rog!", a spus Ionuț. Pentru că nu reușea să îl convingă pe Alex să renunțe la acest subiect, Ionuț a spus: "Frate, eu știu că tu nu mă halești pe mine deloc. Chiar dacă vorbești cu mine, chiar dacă râzi cu mine, tu nu mă halești".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel