EXCLUSIV  EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 2 MAI 2018. Rezultat SONDAJ. VOT covârșitor

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 2 MAI 2018 - SONDAJ Cătălin Cazacu, Valentin Chiș și Giani Kiriță sunt printre cei propuși la eliminare în ediția de azi a EXATLON ROMÂNIA.

UPDATE: GIANI KIRIȚĂ A FOST ELIMINAT DIN EXATLON ROMÂNIA!!!


EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 2 MAI 2018 - SONDAJ Cel mai dramatic joc al acestei săptămâni s-a încheiat cu victoria Războinicilor, care și-au asigurat astfel protecția pentru încă o săptămâna la Exatlon. A fost probabil cel mai dramatic joc de eliminare din EXATLON ROMÂNIA. La scorul de 9-9, a urmat proba de stafetă. De la Faimoși au concurat Larisa cu Vladimir Drăghia iar de la Războinici au concurat Roxana cu Ionuț. După un meci foarte încins, Ionuț, aflat în mare formă, a reușit să îl învingă pe Drăghia care a căzut devastat.

(w670)

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 2 MAI 2018 - SONDAJ Așa au ajuns Faimoșii din nou la votul publicului. Player of the week a fost Larisa iar jocul de imunitate a fost câștigat de Vladimir Drăghia. Astfel, cele trei nominalizări au fost Cătălin Cazacu, Valentin Chiș și Giani Kiriță, aflat pentru prima oară în această postură.

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 2 MAI 2018 - SONDAJ DC News a realizat un sondaj cu privire la ELIMINAREA care va avea loc astăzi. În urma rezultatelor înregistrate, cele mai multe voturi le-a primit Giani Kiriță (66,54%), urmat de Valentin (19,77%) și Cătălin Cazacu (13,69%).

(w670)

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 2 MAI 2018 - SONDAJ În această seară, la Kanal D, telespectatorii vor putea afla cine va părăsi competiția. Rămâne de văzut care va fi decizia celor ce urmăresc competiția. Rămâneți pe DC News pentru a afla dacă voturile cititorilor DC News corespund și de această dată cu preferințele fanilor EXATLON.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel