EXATLON ROMÂNIA. Ce se ascunde în spatele unui GEST făcut de Ionuț - FOTO

EXATLON
EXATLON

Ionuț, participant în cadrul competiției Exatlon, se numără printre cei mai apreciați concurenți din echipa Războinicilor.

EXATLON ROMÂNIA. "Jaguarul", așa cum este supranumit, a demonstrat de multe ori că are o forță fizică impresionantă, fiind un luptător. Înainte de a porni în cursă, Războinicul Ionuț are un obicei ce a devenit deja un ritual, mai exact acela de a săruta o brățară pe care o poartă la încheietura mâinii stângi.

EXATLON ROMÂNIA. Cel mai probabil, obiectul respectiv i-a fost dăruit chiar de soția lui, iar prin acest gest el vrea să îi transmită, de la mii de kilometri depărtare, că gândurile lui sunt mereu la ea, notează kanald.ro. Soția lui Ionuț postează mesaje emoționante pe contul ei de Facebook: "Nu regret nici o clipă toate supărările pe care viața alături de tine mi le-a adus, pentru că dacă n-aș fi avut acele supărări nu te-aș fi avut nici pe tine, n-aș fi avut nici clipele de fericire pe care mi le-ai adus.

(w670)

EXATLON ROMÂNIA. În altă ordine de idei, amintim că echipa Războinicilor, după eliminarea de miercuri, a rămas în cinci oameni, fapt ce face imposibilă desfășurarea meciurilor ca până acum. În acest context, Cosmin Cernat a anunțat noul regulament.

[citeste si]

"Alegerile vor fi făcute individual. Deci, puteți alege pe cine vreți. Și voi, și ei. De mâine, acesta este regulamentul Exatlon și el se aplică în momentul în care apar aceste discrepanțe numerice foarte mari. Aceasta este regula. Sunt chipuri surprinse, chipuri care zâmbesc, unele ironic, unele mai puțin ironic", a spus Cosmin Cernat la finalul emisiunii difuzate pe 21 martie, după ce s-a anunțat că Mariana va părăsi competiția.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel