EXATLON România, câștigător. Mesaje furtunoase pe Facebook: NU meriți! RUȘINE!

Exatlon România
Exatlon România

EXATLON România. Marea finală a competiției „Exatlon” a avut loc între Beatrice Olaru și Alin Andronic. Imediat după ce s-a aflat numele câștigătorului, au curs mesaje în mediul online.

EXATLON România. Duminică, au avut loc ultimele eliminări înainte de marea finală care a decis învingătorul concursului „Exatlon”. În dueluri au ajuns patru concurenți, toți din echipa „Războinicilor", mai exact: Iulian Pîtea, Alin Andronic, Beatrice Olaru și Corina Petruț. În finala feminină, cele care s-au luptat pentru un loc în marea finală au fost Corina și Beatrice, iar învingătoarea a fost Beatrice. În finala masculină, Alin Andronic a ieșit câștigător, în ciuda accidentării sale la picior.

EXATLON România. Dacă în prima ediție a emisiunii câștigătorul a fost ales de publicul de acasă, prin vot, de data aceasta cei doi concureți au fost nevoiți să se confrunte pe traseu. Finaliștii au trebuit să termine traseele meciurilor contra cronometru. Cea care a câștigat marea finală Exatlon a fost Beatrice Olaru, după ce Alin Andronic a abandonat înaintea ultimei probe.

EXATLON România. Cei care au urmărit emisiunea difuzată pe Kanal D au comentat, după aflarea câștigătorului, pe rețelele de socializare, mulți dintre ei fiind nemulțumiți.

Vă redăm câteva dintre mesajele acestora:

Am observat ceva. Alin a susținut mereu echipa Războinicilor, dar el nu a primit susținere, ceea ce nu cred că este corect. Am auzit-o mai mult pe Mădălina Predoi că îl susținea, dar Ionuț Jaguarul deloc, de parcă nu ar fi fost și antrenorul lui.

Aline, păcat de tine. Ai muncit atât pentru a castiga si chiar aveai nevoie de acei bani... Ai intins o mana pentru fiecare si i-ai sprijinit mereu, iar drept rasplată și-au batut joc de bunatatea ta Păcat! Stai linistit ca toate astea se intorc în viață! Capul sus campionule!

Din toţi concurenți din sezonul 2, Alin mi s-a părut cel mai bun.
Eu am ţinut cu faimoşii, dar singurul vinovat este Alin. A vrut ca să ajungă cât mai mulți războinici în finală şi pe el nu l-a băgat nimeni în seamă când a ajuns să joace individual. Parcă ar fi fost unicul războinic şi restul faimoşi.

Nu o să ajungeți la nivelul lui Alin, niciunul OM cu demnitate, înțelepciune și Caracter Puternic.

Beatrice Olaru ești o rușine, cum să te crezi cel mai bun atlet Exatlon, ai avut 94 de meciuri și 34 de înfrângeri.

Nu este al tău, nu îl meriți! Alin este adevăratul câștigător! Rușine!

Bety nu se va putea bucura de acest concurs niciodată! Dar Alin va simți ce înseamnă să fii apreciat!

Pentru mine sunt toți câștigători, dar adevăratul câștigător al Exlaton România se numește Alin Andronic.


Citește și CÂȘTIGĂTOR EXATLON. Cine e Beatrice Olaru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel