Exatlon România, 19 septembrie. Premiu surpriză. Războinici - Faimoși, live

Exatlon
Exatlon

Exatlon 19 septembrie 2018. O nouă săptămână a adus provocări pentru Faimoși și Războinici.  

Update 4: În cele din urmă, au câștigat Faimoșii. Meciul a fost unul foarte strâns, iar Faimoșii au câștigat rapid avantaj pe tabela de scor, avantaj pe care l-au menținut până aproape de final, când Războinicii au preluat, pentru puțin timp, conducerea, la scorul de 8-7. Faimoșii au egalat pe ultima sută de metri și au reușit astfel să trimită meciul la ștafetă.

Cele două perechi de la ștafetă au fost compuse din Yamato Zaharia și Monica Roșu pentru Faimoși, respectiv Alin și Simi pentru Războinici. În final, victoria le-a aparținut Faimoșilor, care au câștigat dreptul de a locui în vilă.

Update 3: Pentru prima dată în ediția de azi, Războinicii sunt în avantaj! E 8-7 pentru ei.

Update 2: Cele două echipe se luptă pentru casă.

Update 1: Eliminarea lui Călin Novacescu a clătinat din temelie echipa Războinicilor. Doru este de părere că nu trebuia pus la nominalizare cu războinicul Călin. "A ținut să menționeze, după ce a câștigat, că trebuia să iasă altcineva. Să mă simt eu", a spus Ciprian Silasi.

Colegii îi țin partea lui Ciprian și sunt de părere că Doru este cel care agită spiritele in casă. Părerea mea este că nu trebuia să iasă. Dacă intra cu altcineva la duel, ieșea celălalt. Cred că trebuia să iasă Silasi. Este mai slab și trebuia să meaga la duel. Călin era ca un frate pentru mine", a spus Doru.

"Eu nu văd lucrurile așa. Dacă Doru ar fi adus puncte echipei, noi am fi observat. El ne agita", a spus Iulian Pitea.

----

Exatlon România, 19 septembrie 2018. Echipa albastră a suferit, duminica trecută, prima eliminare, după ce a pierdut jocul de imunitate. Călin a fost învins la duel de Doru și s-a întors în România. 

Exatlon România, 19 septembrie 2018. Roxana Vancea a reușit să se impună drept un coechipier extrem de motivat și să și câștige puncte pentru Faimoși, care, de ceva vreme, erau într-o situație critică, având în vedere că plecaseră și Adrian Blidaru și What's UP. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Roxana Vancea a avut timp suficient să se antreneze și să să se pregătească mental pentru ceea ce avea să urmeze.  

Exatlon România, 19 septembrie 2018. Exatlon începe la ora 19.30, pe Kanal D. Cele mai importante momente vor fi prezentate pe dcnews.ro.

Video

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel