EXATLON ROMÂNIA, 16 noiembrie 2018. Avantaj în jocul de protecție. Toți îl vor - video

Exatlon România
Exatlon România

EXATLON ROMÂNIA, 16 noiembrie 2018. Războinicii și Faimoșii au jucat, vineri seară, pentru un avantaj major care va conta în jocul de protecție.

EXATLON ROMÂNIA. Update 10: Războincii au câștigat jocul special la o diferență uriașă. Au jucat până la 7 puncte, iar meciul s-a încheiat la scorul de 7 la 1.

EXATLON ROMÂNIA. Update 9: După șase dueluri pierdute, Faimoșii sparg gheața și câștigă primul punct din jocul special.

EXATLON ROMÂNIA. Update 8: Războinicii câștigă duel după duel! În acest moment, scorul este 4-0 în favoarea Războinicilor.

EXATLON ROMÂNIA. Update 7: Războinicii câștigă primul joc de ștafetă cu echipa formată din Ana Otvos și Iulian.

EXATLON ROMÂNIA. Update 6: Schimbare importantă în Jocul Special. Cosmin Cernat a anunțat că premiile pentru jocul de protecție s-au schimbat, iar miza este mai mare. „Într-o cutie se află ceea ce deja știți, posibilitatea de a pleca având un avantaj de un punct, altfel spus, handicap pentru echipa care pierde de minus un punct. Avem două noutăți. Într-o cutie se află următoarea variantă: Echipa câștigătoare va alege doar ea în jocul de protecție. Și în cealalată cutie se află două elemente în plus la final. Asta înseamnă că echipa care câștigă trebuie să introducă într-o cutie două discuri, iar echipa care pierde trebuie să introducă patru”. De asemenea, Cosmin Cernat a mai anunțat că se joacă până la 7 puncte și că vor concura 3 echipe de ștafeta mixtă, precum și un singur concurent în cele din urmă.

EXATLON ROMÂNIA. Update 5: Finala în jocul de medalii s-a dat între Beatrice Olaru și Ana Maria Otvos, iar cea care a reușit să câștige a fost Ana Maria Otvos. „Am luat bătaie, dar a fost un meci foarte frumos, ca de fiecare dată atunci când concurez lângă Ana, meciurile sunt frumoase și puternice. A fost un traseu destul de greu, spun eu. Are apă, ceea ce pe mine mă cam dezavantajează puțin, dar... M-am străduit, ca de fiecare dată, încerc să dau tot ce-i mai bun. Mă bucur că medalia este la noi în echipă, în orice caz, și că a fost o finală între noi, fetele Războinice", a spus Beatrice Olaru.

EXATLON ROMÂNIA. Update 4: Giani Kiriță a spus că îi pare rău de situația în care a ajuns echipa, după momentul în care Mădălina Predoi a avut o ieșire nevoasă. „Vă dau cuvântul meu de onoare că regret! Dacă o ținem așa, regret că am venit! Regret din tot sufletul! Dacă nu reușim să ne adunăm, să formăm echipa aia Faimoasă! Să va cereți scuze! Eu mi-am cerut scuze, poate m-am exprimat greșit! Nu e niciun fel de problemă dacă îți ceri scuze față de coechipierul tău! Că, săracul, el vrea, dar nu-l încurajează nimeni", a spus Giani Kiriță. Mai multe, AICI.

EXATLON ROMÂNIA. Update 3: Ieșire nervoasă pentru Mădălina Predoi, după ce a pierdut meciul de medalie împotriva Anei Maria Otvos și a avut mari dificultăți pe traseu. La terminarea meciului, Mădălina a izbucnit în plâns și a făcut acuzații la adresa colegilor săi. „Am dat cu capul în ăla și nu mai puteam să ies. În loc să stau să mă gândesc la meci, stau să fiu nervoasă, stau să nu știu ce am de făcut! Va mulțumesc mult că așa mă primiți și vă mulțumesc mult că în fiecare zi sunt numai tensiuni, numai certuri, numai scandaluri! Sunt nou venită, am câteva trasee și nu... Am ajuns să îmi pară rău că am venit! Mi-am dorit să vin aici și acum îmi pare rău!", a spus Mădălina Predoi.

EXATLON ROMÂNIA. Update 2: Ana Otvos câștigă detașat duelul și devine a doua semifinalistă.

EXATLON ROMÂNIA. Update 1: Cristina se califică în semifinale la jocul pentru medalii.


EXATLON ROMÂNIA, 16 noiembrie 2018. Vineri seară, va avea loc o nouă confruntare între Războinici și Faimoși. Miză foarte mare în Jocul Special! Echipa câștigătoare va avea un avantaj în jocul de protecție. Toți își doresc să câștige și să meargă mai departe în concursul difuzat pe Kanal D.

EXATLON ROMÂNIA, 16 noiembrie 2018. „Sunt trei săptămâni de când echipa suferă. Intrați pe teren, hai să legăm echipa", le va spune Giani Kiriță concurenților din echipa Faimoșilor.

EXATLON ROMÂNIA, 16 noiembrie 2018. Joi seară, a avut loc marea confruntare pentru vilă. Au câștigat Războinicii, scor final: 10 - 6. Din cele șase puncte ale Faimoșilor, unul singur a fost adus de băieți, respectiv de Cristi Pulhac, iar restul punctelor au fost aduse de fete. Problema punctelor aduse de băieți este una veche în echipa Faimoșilor.

EXATLON ROMÂNIA, 16 noiembrie 2018. Amintim că, duminică seară, la Exatlon, au ajuns la duel Monica Roşu şi Paula Vieru de la Faimoşi, în urma victoriei Războinicilor la jocul pentru protecţie. Punctul decisiv a fost adus la jocul de protecţie de către Iulian. Războinicii au câştigat cu 10-6. După victorie, au cântat, au dansat şi şi-au felicitat antrenorul, pe Ionuţ Sugacevschi. Acesta, la rândul lui, i-a felicitat pentru evoluţie. e partea cealaltă, Giani Kiriţă a fost foarte supărat pentru înfrângere. Monica Roșu a izbucnit în lacrimi după duelul cu Paula Vieru. Aceasta a spus că, deși și-ar fi dorit să plece acasă, s-a bucurat că a reușit să rămână în continuare în competiție. Mai multe, AICI.

EXATLON ROMÂNIA - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel