EXATLON. Giani Kiriță, după ieșirea nervoasă a Mădălinei: Regret că am venit!

Exatlon România
Exatlon România

EXATLON ROMÂNIA, 16 noiembrie 2018. Giani Kiriță a făcut o mărturisire în timpul jocului pentru medalii de vineri seară. 

EXATLON ROMÂNIA, 16 noiembrie 2018. Giani Kiriță a spus că îi pare rău de situația în care a ajuns echipa, după momentul în care Mădălina Predoi a avut o ieșire nevoasă. Concurenta s-a supărat că nu a fost susținută de echipa sa și că nu s-a putut concentra pe traseu, din cauza tensiunilor din interiorul echipei. Giani Kiriță i-a îndemnat pe toți colegii săi să își ceară scuze, dacă simt că au greșit.

EXATLON ROMÂNIA, 16 noiembrie 2018. La terminarea meciului, Mădălina Predoi a izbucnit în plâns și a făcut acuzații la adresa colegilor săi. „Am dat cu capul în ăla și nu mai puteam să ies. În loc să stau să mă gândesc la meci, stau să fiu nervoasă, stau să nu știu ce am de făcut! Va mulțumesc mult că așa mă primiți și vă mulțumesc mult că în fiecare zi sunt numai tensiuni, numai certuri, numai scandaluri! Sunt nou venită, am câteva trasee și nu... Am ajuns să îmi pară rău că am venit! Mi-am dorit să vin aici și acum îmi pare rău!", a spus concurenta.

EXATLON ROMÂNIA, 16 noiembrie 2018. „Vă dau cuvântul meu de onoare că regret! Dacă o ținem așa, regret că am venit! Regret din tot sufletul! Dacă nu reușim să ne adunăm, să formăm echipa aia Faimoasă! Să va cereți scuze! Eu mi-am cerut scuze, poate m-am exprimat greșit! Nu e niciun fel de problemă dacă îți ceri scuze față de coechipierul tău! Că, săracul, el vrea, dar nu-l încurajează nimeni", a spus Giani Kiriță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel