Exatlon România, 16 mai. Valentin Chiș, prima reacție după eliminare

Exatlon România, 16 mai. Valentin Chiș, prima reacție după eliminare
Exatlon România, 16 mai. Valentin Chiș, prima reacție după eliminare

Exatlon România: Valentin Chiș a fost eliminat din cadrul competiției.

Exatlon România: A fost un joc de protecție care va intra în istoria concursului. După ce au fost conduși cu scorul de 8-3, Războinicii s-au mobilizat și au reușit să întoarcă rezultatul, câștigând în cele din urmă. La jocul de protecție, Larisa a fost cea care a avut câștig de cauză, astfel că Vladimir Drăghia, Cătălin Cazacu și Valentin Chiș (Bruce) au fost nominalizați spre eliminare. Cel care a primit cele mai puține voturi de susținere și care a părăsit competiția a fost Valentin Chiș (Bruce).

Exatlon România: "Mă bucur că am făcut parte din această emisiune. Am învățat foarte multe, am descoperit foarte multe despre mine și despre drumul meu. Mă bucur că mi-am făcut prieteni aici. (...) Vă doresc tot succesul din lume. Cel mai bun să câștige", a spus Valentin.

Exatlon România: Miercurea viitoare este programată marea finală Exatlon. Cosmin Cernat le-a spus concurenților ce se va întâmpla în aceste șapte zile. "Urmează pentru voi cea mai grea perioadă și poate cea mai grea săptămână. Va fi o săptămâna intensă, cu eliminări rapide, cu multă emoție, cu multă tensiune, cu tot ce ați acumulat în patru luni de zile. Se va sfârși în această săptămâna! Vă mulțumesc!". a spus Cosmin Cernat în cadrul ceremoniei dinaintea probei pentru protecție.

Exatlon România: Toți concurenții au trecut prin tensiuni incredibile, prin alegeri dificile, s-au certat, s-au împăcat, au găsit de multe ori echilibrul în echipa, menit să le faciliteze obținerea victoriei pe trasee. Au îndurat întâmplările în celebrul „coțet” sau s-au bucurat de confortul minim oferit de casă. Dar, cel mai important, și-au depășit limitele și au legat prietenii pe viață. De-a lungul celor patru luni de concurs, telespectatorii au fost cu sufletul alături de ei, s-au atașat de fiecare dintre ei, s-au identificat cu temerile, dar și cu bucuriile trăite de Războinici și Faimoși.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel