Exatlon 16 mai. Cosmin Cernat, cel mai așteptat anunț

Rodica Mitu / 16 mai 2018 / 20:28 Salveaza PDF Comentarii
Cosmin Cernat
Descriere foto: Cosmin Cernat

Exatlon se apropie de final. Cosmin Cernat le-a spus concurenților ce se va întâmpla până la marea finală.

Exatlon: Miercurea viitoare este programată marea finală Exatlon. Miercuri, Cosmin Cernat le-a spus concurenților ce se va întâmpla în aceste șapte zile. "În această seară, vom afla cine va pleca în România. Din opt concurenți Exatlon, vor rămâne 7. Urmează pentru voi cea mai grea perioadă și poate cea mai grea săptămână. Va fi o săptămâna intensă, cu eliminări rapide, cu multă emoție, cu multă tensiune, cu tot ce ați acumulat în patru luni de zile. Se va sfârși în această săptămâna! Vă mulțumesc!". a spus Cosmin Cernat în cadrul ceremoniei dinaintea probei pentru protecție.

VEZI ȘI Exatlon România. 16 mai eliminare - UPDATE

Exatlon: În acest moment, în competiție au rămas Războinicii Alexandru Nedelcu, Ionuț Sugacevschi, Ștefan Floroaica, Roxana Moise și Faimoșii Cătălin Cazacu, Vladimir Drăghia, Larisa Vasile și Valentin Chiș. Toți cei rămași în acest moment în concurs, fie că este vorba de Războinici, fie de Faimoși, au dovedit că își merită locul în competiție. Oricare dintre ei are șanse uriașe la marele premiu. Rămâne însă de văzut care concurent a atras cel mai mult aprecierea publicului, pentru că votul telespectatorilor va face departajarea finală.

Exatlon: Toți concurenții „Exatlon” au trecut prin tensiuni incredibile, prin alegeri dificile, s-au certat, s-au împăcat, au găsit de multe ori echilibrul în echipa, menit să le faciliteze obținerea victoriei pe trasee. Au îndurat întâmplările în celebrul „coțet” sau s-au bucurat de confortul minim oferit de casă. Dar, cel mai important, și-au depășit limitele și au legat prietenii pe viață. De-a lungul celor patru luni de concurs, telespectatorii au fost cu sufletul alături de ei, s-au atașat de fiecare dintre ei, s-au identificat cu temerile, dar și cu bucuriile trăite de Războinici și Faimoși.

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24