EXATLON România, 15 noiembrie 2018. Așteptarea a luat sfârșit - LIVE

EXATLON ROMÂNIA, 15 noiembrie 2018. Joi seară, Războinicii și Faimoșii s-au confruntat pentru vilă.

Nu ratați confruntarea de vineri, 16 noiembrie: EXATLON ROMÂNIA, 16 noiembrie 2018. Avantaj în jocul de protecție. Toți îl vor - video


Emisiunea difuzată joi seară a fost prezentată, pe dcnews.ro, sub formă de update-uri:

EXATLON ROMÂNIA. Update 15: În jocul de medalii la masculin au concurat, joi seară, doar patru băieți. Astfel, au fost două semifinale și nu a mers nimeni direct în finală. De la Faimoși a participat Mirel Drăgan, iar de la Războinici Alin, Iulian și Doru, adică toți băieții. Ceilalți băieți de la Faimoși nu au putut participa din cauza accidentărilor. „Pulhac cred că are o fractură la deget, de ieri de la traseu, Yamato are probleme cu spatele, îl doare foarte rău zona lombară, iar Mirel este cu genunchiul”, a spus Silviu Nicolae.

Bătălia finală pentru medalie s-a dat între Mirel Drăgan și Alin Andronic. Medalia a fost câștigată de Alin Andronic, care a reușit astfel să obțină a 7-a medalie și să aibă cele mai multe medalii din cadrul acestei competiții.

EXATLON ROMÂNIA. Update 14: Jocul pentru vilă a fost câștigat de Războinici, scor final: 10 - 6. Din cele șase puncte ale Faimoșilor, unul singur a fost adus de băieți, respectiv de Cristi Pulhac, iar restul punctelor au fost aduse de fete. Problema punctelor aduse de băieți este una veche în echipa Faimoșilor.

EXATLON ROMÂNIA. Update 13: Monica pleacă motivată pe traseu și câștigă al treilea punct consecutiv. Faimoșii încep să recupereze din diferență.

EXATLON ROMÂNIA. Update 12: Cristi Pulhac sparge gheața în jocul pentru vilă și câștigă primul său punct. Scorul devine 8-5 în favoarea Războinicilor.

EXATLON ROMÂNIA. Update 11: Duel strâns între Beatrice și Cristina. Diferența între cele două concurente s-a făcut la o minge. Scorul devine 8-4 pentru Războinici.

EXATLON ROMÂNIA. Update 10: În acest moment, scorul este 6-4 în favoarea Războinicilor.

EXATLON ROMÂNIA. Update 9: Doru câștigă și el cel de-al doilea duel, de această dată contra lui Mirel.

EXATLON ROMÂNIA. Update 8: În runda a doua, Corina intră pe traseu în duelul contra Monicăi Roșu. Faimoasa aduce al doilea punct consecutiv.

EXATLON ROMÂNIA. Update 7: Beatrice câștigă duelul, deși Mădălina avea un avantaj la aruncări.

EXATLON ROMÂNIA. Update 6: Alin obține cel mai bun timp la masculin pe acest traseu: 54 de secunde!

EXATLON ROMÂNIA. Update 5: Monica Roșu câștigă detașat duelul în fața Mădălinei. Scorul e egal: 2-2.

EXATLON ROMÂNIA. Update 4: Doru se descurcă mai bine pe traseu și finalul este de partea lui. Scorul devine 2-1 pentru Războinici.

EXATLON ROMÂNIA. Update 3: Cursa extraordinară între Ana și Cristina. Cristina a doborât mai greu coloanele, dar a înscris mult mai repede mingile.

EXATLON ROMÂNIA. Update 2: A început jocul pentru vilă. Ambele echipe vor să câștige. Iulian de la Războinici are o tehnică foarte bună pe traseu și îl prinde din urmă pe Yamato. Aruncări succesive pentru ambii concurenți, dar cu câștig de cauză pentru războinic.

EXATLON ROMÂNIA. Update 1: Mădălina Predoi este cea mai nouă concurentă din echipa Faimoșilor. A spus că a făcut din șederea în vilă unul dintre scopurile ei principale în Republica Dominicană. „Eu îmi doresc foarte tare să văd vila aia. Deci eu știu că voi ați văzut-o, dar pentru mine este unul dintre scopurile mele principale, să văd și eu cum este acolo. Ar fi incredibil de bine pentru moralul echipei să ajungem acolo. Îmi doresc foarte tare să văd și eu vila. Îmi doresc să mergem împreună. N-am să plec din Dominicana asta până nu văd și eu vila, este unul dintre scopurile mele", a spus Mădălina Predoi.

EXATLON ROMÂNIA, 15 noiembrie 2018. Așteptarea a luat sfârșit. Marea confruntare pentru vilă are loc joi seară. Tensiunea va atinge cote maxime la Exatlon. Faimoșii sunt mai hotărâți ca oricând să își ia revanșa. Rămâne de văzut dacă va reuși Giani Kiriță să își motiveze echipa.

EXATLON ROMÂNIA, 15 noiembrie 2018.  Amintim că, duminică seară, la Exatlon, au ajuns la duel Monica Roşu şi Paula Vieru de la Faimoşi, în urma victoriei Războinicilor la jocul pentru protecţie. Punctul decisiv a fost adus la jocul de protecţie de către Iulian. Războinicii au câştigat cu 10-6. După victorie, au cântat, au dansat şi şi-au felicitat antrenorul, pe Ionuţ Sugacevschi. Acesta, la rândul lui, i-a felicitat pentru evoluţie. e partea cealaltă, Giani Kiriţă a fost foarte supărat pentru înfrângere. Monica Roșu a izbucnit în lacrimi după duelul cu Paula Vieru. Aceasta a spus că, deși și-ar fi dorit să plece acasă, s-a bucurat că a reușit să rămână în continuare în competiție. Mai multe, AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel