EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE, CONCURENT NOU. ÎNLOCUITOAREA Ancăi Surdu

Jocul Exatlon România devine din ce în ce mai interesant.

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE, CONCURENT NOU. Ediția de astăzi a Exatlon România va aduce un moment mult așteptat. O nouă concurentă își va face apariția în concursul Exatlon România.

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE, CONCURENT NOU. Anunțul a fost făcut de către prezentatorul emisiunii Cosmin Cernat. Se pare că noua concurentă care va intra în concurs o va înlocui pe Anca Surdu.

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE, CONCURENT NOU. Astfel, în ediția de astăzi vom afla înlocuitoarea Ancăi Surdu. Amintim că Anca Surdu s-a retras din concursul Exatlon România din cauza unor probleme medicale.

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE, CONCURENT NOU. În prezent, după eliminarea surprinzătoare a Dianei Bulimar de săptămâna trecută, echipa Faimoșilor a rămas cu două fete: Larisa și Diana Belbiță. Și adversarii lor, Războinicii, decimați de eliminări, au tot două fete în competiție: Roxana și Alina.

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE, CONCURENT NOU. Este posibil ca noua concurentă să intre în concurs și pe fondul unei accidentări a unora din fete din echipa Faimoșilor.

EXATLON ROMÂNIA, 1 APRILIE, CONCURENT NOU. Cert este că, astăzi, de la ora 19:45, într-un nou episod Exatlon România, pe Kanal D, vom afla numele înlocuitoarei Ancăi Surdu. Episodul va fi transmis și în format LIVE TEXT pe WWW.DCNEWS.RO unde veți afla primii în timp real cine o înlocuiește pe Anca Surdu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel