Exatlon: Larisa Vasile si Valentin Chiș, prima imagine în România

Rodica Mitu / 21 mai 2018 / 10:32 Salveaza PDF Comentarii
Exatlon: Larisa Vasile si Valentin Chiș, prima imagine în România
Descriere foto: Exatlon: Larisa Vasile si Valentin Chiș, prima imagine în România

Exatlon România: Valentin Chiș și Larisa Vasile au ajuns în România după ce au fost eliminați din cadrul competiției Exatlon.

Exatlon România: Larisa Vasile și Valentin Chiș au ajuns în România luni dimineață. Cei doi foști concurenți din echipa "Faimoșilor" au fost întâmpinați la aeroport de rudele lor care i-au susținut în toată această perioada și au trăit emoții mari în fața televizoarelor.

Exatlon România: Soțul Larisei a așteptat cu nerăbdare sosirea avionului și și-a întâmpinat soția cu mari emoții, după aproape patru luni în care i-a dus enorm dorul. Momentul reîntâlnirii celor doi soți a fost unul de-a dreptul emoționant, atât Larisa cât și Shady și-au stăpânit cu greu lacrimile de bucurie. Pe de altă parte, Diana, iubita lui Bruce, l-a așteptat cu emoții pe acesta la aeroport, alături de câțiva prieteni.

Exatlon România: Începand de luni, 21 mai, concurenții de la Exatlon vor concura individual pentru locul în marea finală din data de 23 mai. Echipa Faimoșii, compusă din Cătălin Cazacu și Vladimir Drăghia, a pierdut duminică jocul de imunitate, ulterior Cazacu fiind eliminat.

Foto: Facebook / Exatlon România

Vezi și: Exatlon România. Reacții în cascadă după eliminarea lui Cazacu


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25