EXATLON. Giani Kiriță, luat la întrebări de Cernat: Oamenii te văd pe tine nebun...

Odată cu schimbarea regulamentului emisiunii Exatlon, Giani Kiriță, de la echipa Faimoșilor, a avut mai multe ieșiri "explozive" față de concurenții din echipa adversă.

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON. În Arena de marți seară, înainte de a începe discuțiile despre jucătorii nominalizați în această săptămâna pentru eliminare, Cosmin Cernat a vrut să știe de unde vine acest spirit vulcanic al lui Giani Kiriță.

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON. "Am plecat de mic, cu geanta în spate, de la 14 ani. Mi-am urmat drumul chiar dacă n-am avut un tată care să mă ajute, mă duceam și dădeam probe la diverse echipe. Nu mă primeau, pentru că n-aveam pe cineva în spate. Am plecat și cu trenul, am ajuns și în liga a doua, și a treia, și a patra, până am ajuns cine sunt acum", a povestit Giani Kiriță.

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON. "Oamenii te văd pe tine nebun, te văd făcând niște gesturi anapoda uneori, pe care știu că le regreți că le faci [...] Omul ăla, cine e el?", a continuat Cosmin Cernat.

[citeste si]

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON. "E omul pe care îl vede toată lumea, simplu și direct. Omul care arde pentru tot ce face, de când mă știu așa am fost. Îi place ca oamenii din jurul lui să fie corecți. Când Giani Kiriță vede o incorectitudine, atunci văd și un alt Giani Kiriță", a mai spus fotbalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel