Exatlon. Giani Kiriță, după ce echipa sa a pierdut: Trebuie să suferim, să suferim, să suferim!

EXATLON ROMÂNIA, 15 noiembrie 2018. Giani Kiriță a răbufnit după ce Faimoșii au pierdut jocul pentru vilă în fața Războinicilor.

EXATLON ROMÂNIA, 15 noiembrie 2018. Jocul pentru vilă a fost câștigat de Războinici, scor final: 10 - 6. Din cele șase puncte ale Faimoșilor, unul singur a fost adus de băieți, respectiv de Cristi Pulhac, iar restul punctelor au fost aduse de fete. Problema punctelor aduse de băieți este una veche în echipa Faimoșilor.

EXATLON ROMÂNIA, 15 noiembrie 2018. Așadar, faimoșii au pierdut din nou jocul pentru vilă în fața Războinicilor. La finalul jocului, Giani Kiriță a avut o ieșire nervoasă la adresa Războinicilor, referindu-se la faptul că aceștia câștigă deoarece Faimoșii au oameni noi care nu pot aduce puncte.

EXATLON ROMÂNIA, 15 noiembrie 2018. „Păi, da, dar n-ai ce să faci că ești legat de mâini și de picioare. Ce să faci? Decât să te uiți, să pleci cu minus trei în buzunar... Păi nu-i ușor? Așa plec și eu de acasă cu pachetul full. Normal, că merg unu, doi, că nu se poate să joace bine și ăsta e meciul. Dar asta e, trebuie să suferim, să suferim, să suferim”, a spus Giani Kiriță la finalul meciului difuzat joi seară la Kanal D.

VEZI ȘI: EXATLON România, 15 noiembrie 2018. Așteptarea a luat sfârșit - LIVE



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel