EXATLON ELIMINARE. Ion Oncescu, GEST neînțeles. Ce au făcut coechipierii lui

Duminică, la Exatlon, Faimoșii au pierdut la un punct diferență, la proba de baraj ștafeta mixt, când frânghia la capătul căreia era atașată o placă de surf l-a pus în încurcătură pe Vladimir Drăghia.

EXATLON ELIMINARE 12 februarie. Înainte de a ajunge în Arena pentru a-și propune cei trei nominalizați pentru eliminare, concurenții din Echipa Faimoșilor au jucat unul împotriva celuilalt, la proba individuală, pentru a-și câștiga imunitatea.

EXATLON ELIMINARE 12 februarie. Proba dificilă care le-a testat acestora puterea de concentare și îndemânarea a făcut rapid "victime", în lupta pentru imunitate rămânând doar Vladimir Drăghia și Ion Oncescu. Tensiunea era maximă, fiecare dintre cei doi atleți, concentrați la maximum, însă în momentul în care luptătorul profesionist de skandenberg a realizat că ar putea câștiga această probă, a cedat. Nedorind ca responsabilitatea de a nominaliza un coechipier spre eliminare să cadă pe umerii lui, Ion Oncescu a renunțat, oferind și o explicație pentru gestul său, în acest sens.

"Nici nu am cedat, nici nu m-am enervat, Cosmin (n.r. prezentatorul emisiunii). Mi-am dat seama că am rămas doar eu cu Vladimir și de mult timp mi-am propus să nu apuc să nominalizez pe cineva", a spus acesta.

EXATLON ELIMINARE 12 februarie. Sportivul a fost nominalizat din nou de către Echipă, cu 5 voturi pentru eliminare. Vizibil dezamăgit, acesta a fost oarecum surprins de decizia pe care au luat-o colegii lui, în condițiile în care strategia fusese alta, conform declarației lui Ion Oncescu.

"Acum câteva ore, pe plajă, coechipierii mei au făcut un colocviu. Rămăsese că îl vor alege pe Florin. Și așa, de pe drum, se întorceau spre coteț și mi-au zis:. Mă bucur că nu sunt în postura imunității care m-ar fi putut pune într-o eclipsă de ipocrizie", a adăugat Ion Oncescu.

EXATLON ELIMINARE 12 februarie. Înainte ca prezentatorul reality-ului să anunțe start vot, Ion Oncescu a transmis un mesaj susținătorilor săi, mizând pe integaritate și sinceritate. Concurentul din Echipa Faimosilor a mărturisit că lipsurile și condițiile dure cu care se confruntă la "Exatlon" nu l-au schimbat.

"Cred că într-o mare măsură am câștigat. Astăzi, de vreo două ori. De fiecare dată am făcut ce am spus, același lucru l-am gândit și nu m-au schimbat aproape deloc nici lipsa mâncării, nici imperfecțiunea colegilor. Nu m-am diluat", mărturisește concurentul.

[citeste si]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel