EXATLON. Anda Adam, din culisele emisiunii: Ne tremurau picioarele

Anda Adam, care a ieșit din concursul Exatlon din cauza unei accidentări grave la picior, spune că ar reveni în cadrul competiției.

EXATLON - ANDA ADAM. Cântăreața s-a operat și acum se recuperează, dar și-ar dori să se întoarcă în Republica Dominicană și să fie alături de colegi ei din echipa Faimoșilor. "A fost cea mai tare experiență a mea! Cred că următoarea vacanță pe care o voi avea va fi una cu multă relaxare. Aș lua un avion și m-aș duce în Dominicană, ca să fiu alături de echipa mea", a declarat Anda Adam la Test de vedetă, rubrica de la Teo Show.

EXATLON - ANDA ADAM. "Eu sunt convinsă că Anca nu a vrut să mă accidenteze. Nu cred că ar juca cineva cu gândul să îți rupă ligamentele. Fetele nu știu să joace fotbal", a spus vedeta. Anda Adam a povestit și care erau cele mai obositoare probe. "Foarte solicitant este atunci când intri în apă și ieși, iar intri în apă și ieși. Intri în apă, apoi ajungi în nisip, iar în apă", a explicat artista.

EXATLON - ANDA ADAM. De asemenea, Anda Adam nu s-a supărat nici pe Alex, care a spus despre ea înaintea unei probe că nu poate ieși din apă, lăsând să se înțeleagă că are probleme cu greutatea. "Alexandru și-a cerut scuze. A zis că nu aia a fost intenția lui. A zis că a vrut doar să mă intimideze", a spus ea la Teo Show. "După Exatlon, mi-a trecut obsesia pentru curățenie", a adugat fosta concurentă Exatlon. "Aveam nisip și nămol peste tot. Se uscau bubele, se făcea coajă dar se făcea cu tot cu nisip. Vrem înapoi, chiar dacă a fost foarte greu. Creierul cumva percepe ca fiind ceva normal după câteva săptămâni acolo. Începi să te adaptezi. Când am plecat acasă, am conștientizat că mă adaptasem la tot ce se întâmpla acolo. Când am ajuns acolo, avea emoții foarte mari la game-uri. Când plecam spre probe, tuturor ne tremurau picioarele. Eu sunt un om sensibil, dar foarte sportiv. Cred că i-am moștenit pe părinții mei care au fost sportivi de performanță. Am făcut sport toată viață mea, nu am fumat niciodată. Mulți cred că sunt fumătoare și de-aia am timbrul pe care îl am", a declarat Anda Adam.

[citeste si]

EXATLON - ANDA ADAM. "În sezonul doi de Exatlon poate îmi iau și soțul, să concurăm împreună", a glumit Anda Adam.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel