LIVE  EXATLON 29 ianuarie. Războinici - Faimoși, jocul de eliminare: Ovidiu Jimborean pleacă acasă!

Exatlon, nou joc de eliminare
Exatlon, nou joc de eliminare

Exatlon 29 ianuarie. Un nou joc de eliminare are loc la Exatlon România. Un concurent va părăsi Republica Dominicană pentru a se întoarce acasă, în România.

OVIDIU JIMBOREAN, AL DOILEA CONCURENT CARE PĂRĂSEȘTE COMPETIȚIA EXATLON.

Duelul dintre cei doi Războinici s-a terminat cu victoria lui Alex cu scorul de 5 la 0. Ovidiu pleacă acasă, în România, iar Alex rămâne în continuare în aventura Exatlon.

Războinicul Alex câștigă al patrulea meci.. Scorul este de 5 la 1. Ovidiu riscă eliminarea de la Exatlon.

Alex câștigă și cel de-al treilea meci. Cota lui Ovidiu scade la 2 puncte.

Cel de-al doilea meci al duelului este câștigat de Alex. Acesta rămâne la cota 5, iar Ovidiu la cota 3.

Duelul începe de la 5 la 5. Primul meci, după un traseu liniștit, Alex reușește să câștige în fața lui Ovidiu. Astfel, scorul devine 5 la 4.

Duel Alex Stoica - Ovidiu Jimborean!

Duelul de eliminare se va juca între Alex și Ovidiu. Decizia de a juca Ovidiu la duel a fost luată de echipă după lungi discuții.

Alex Stoica are cel mai mic punctaj dintre Războinici și va intra la duel alături de un coechipier. The player of the week și care va trebui să numească cu cine va concura Alex Stoica este Nicoleta.

Ovidiu și Costin se luptă în ultimul meci pentru protecție. Costin aduce punctul decisiv pentru Faimoși. În această seară un băiat va fi eliminat de la Războinici.

Andreea și Irina se întrec în cel de-al treilea meci. După un traseu bun, Andreea câștigă în fața Irinei, care a avut dificultăți pe traseu. 9 - 4 pentru Faimoși.

Pentru a doua oară pe traseu, Ciprian și Alex se întrec pentru câștigarea meciului. Pe traseu, Alex se accidentează ușor. Câștigătorul meciului este Ciprian Mariș. 8 - 4 pentru Faimoși.

Cătălina Șeicaru și Ana Cazan se luptă în cel de-al doilea meci din runda 2. Meciul se încheie cu victorie pentru Războinica Ana Cazan. 7 - 4.

După punctul câștigat în prima rundă al meciului de imunitate, Mihai Berar pierde în fața lui Ion Surdu. Scorul devine 7 la 3. Este cea mai mare diferență înregistrată până acum.

După punctul pierdut de Războinică, Giani își încurajează echipa zicându-le "Nu plecați acasă".

Primul meci al fetelor din cea de-a două rundă este între Andreea Zaragiu și Mihaela Popescu. După un traseu bine calculat, dar cu ceva probleme la final, Andreea reușește să câștige punctul în fața Războinicei.

Gabriel Nedelcu se întrece cu Andrei Boțoacă. Punctul este adus de Andrei. Faimoșii conduc cu 5 - 3.

Începe a doua rundă!

Ciprian Mariș și Ovidiu se întrec în ultimul meci al băieților. Ovidiu Jimborean iese învingător. 4 - 3, în favoarea Faimoșilor după prima rundă.

Ana Cazan și Andreea Arsine se întrec în cel de-al 3-lea meci al fetelor. După multe încercări, Andreea câștigă meciul. 4 - 2 pentru Faimoși.

Andrei Boțoacă și Mihai Berar se întrec pe traseu. Cel care câștigă punctul este Mihai. Scorul este 3 - 2.

A doua cursă feminină. Cătălina Șeicaru și Nicoleta Luncă. Cele două fete ratează minge după minge, dar este punct pentru Faimoși. 3 - 1.

Al doilea meci la băieți. Mario Fresh și Alex Stoica. După 2 ratări, Mario Fresh câștigă punct în fața Războinicului. 2 - 1 pentru Faimoși.

Andreea Zaragiu o întâlnește în traseu pe Ana Maria Stamen. Scorul devine egal după ce Faimoasa câștigă cu greu duelul. 1 - 1. 

Primul meci la băieți! Costel Gheorghe se luptă cu Gabriel Nedelcu! 0 - 1 pentru Războinici. 

Începe jocul!

Cosmin Cernat face anunțul serii: Săptămâna a treia, a doua eliminare, traseul portocaliu. În această seară pleacă un băiat

Presiunea atinge cote alarmante în jocul de eliminare din aceasta seară de la Exatlon România. După plecarea lui AMI, Faimoșii se luptă cu orice preț pentru a nu mai rămâne fără încă un membru.

DCNews va transmite noua confruntare dintre Războinici și Faimoși în format live-text, care va începe la Kanal D, de la ora 20.00. În această seară vom afla al doilea concurent care va părăsi Republica Dominicană pentru a se întoarce în România.

Vezi și: Exatlon România 28 ianuarie. Războinici vs. Faimoși, răsturnare de situație

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel