Eveniment major care a reunit politicieni de seamă

Mai mulți politicieni și-au făcut simțită prezența la un eveniment cultural de o mare însemnătate pentru Colegiul Național de Artă "Dinu Lipatti" București.

Liceul a demarat o campanie care susține elevii și prin ei păstrarea valorilor românești. Campania are scopul să strângă bani pentru achiziționarea unui pian performant destinat elevilor colegiului.

Primul pas pas făcut în cadrul acestui demers a fost concertul vocal de la Ateneul Român. La evenimentul organizat luni, 31 martie, au participat mai mulți politicieni printre care Ramona Mănescu, Renate Weber, dar și Ionuț Vulpescu.

De asemenea, printre susținătorii acestui proiect se numără și alte nume sonore, cum ar fi Marina Constantinescu, Cătălin Croitoru, Simina Croitoru, Georgian Pop, dar și Remus Pricopie.

"Pentru acest proiect, ne-au ajutat foarte mult criticul de artă Marina Constantinescu, dar și Cătălin Croitoru, alături de Simina Croitoriu. De asemenea, ne-a ajutat Georgian Pop, dar și ministrul Remus Pricopie, acesta din urmă având o mare deschidere către zona de învățământ vocațional", ne-a spus Directorul Colegiului, Nemeș Florin.

În cadrul evenimentului organizat luni seară, elevii au lansat și imnul Colegiului Lipatti. "Imnul este tineresc, este în spiritul entuziasmului și emoției specifice adolescenței. Este receptat extrem de bine de către copii și nu doar de ei", a conchis Nemeș Florin.

Persoanele și instituțiile care vor să facă donații pot consulta, începând cu data luni, 31 martie, website-ul colegiului Lipatti: www.colegiuldinulipatti.net63.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel