Evaluarea Națională 2018, Limba Română, subiecte și barem, edu.ro

Evaluarea Națională 2018, Limba Română, subiecte și barem Elevii care au terminat clasa a VIII-a au intrat în examen. Astăzi are loc Evaluarea Națională, proba la limba și literatura română. 

Subiectul și baremul vor fi publicate AICI (click pe aici)

(w670)

(w670)

sursă foto: Libertatea

Evaluarea Națională 2018, Limba Română, subiecte și barem Este prima probă scrisă pe care o susțin elevii care termină școala generală. 

Evaluarea Națională 2018, Limba Română, subiecte și barem Probele au început la ora 09:00. În acest moment subiectele sunt distribuite în săli. Accesul elevilor a fost permis până la ora 08:30. 

Evaluarea Națională 2018, Limba Română, subiecte și barem Timpul destinat unei lucrări sunt de 120 de minute, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev. 

Evaluarea Națională 2018, Limba Română, subiecte și barem Probele sunt monitorizate audio-video.

Evaluarea Națională 2018, Limba Română, subiecte și barem Rezultatele vor fi afişate pe edu.ro şi la avizierele unităţilor de învăţământ pe 19 iunie, conform calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei. În aceeași zi, între orele 14.00 şi 19.00, elevii nemulţumiţi de notele obţinute pot depune contestaţii.

Evaluarea Națională 2018, Limba Română, subiecte și barem Rezultatele finale sunt afişate în data de 23 iunie.

Evaluarea Națională 2018, Limba Română, subiecte și barem Elevii susțin doar două probe scrise: la matematică și la limba română. La limba română o variantă are două subiecte, ce au la bază înţelegerea unor texte şi rezolvarea unor exerciţii legate de acele texte. 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy