Europarlamentare 2019. Timiş: Robu(PNL) aşteaptă scuze de la PSD pentru că şi-ar fi însuşit în materiale electorale realizările unui liberal

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a declarat vineri că aşteaptă scuze din partea social-democraţilor timişeni, care în materiale electorale ar fi prezentat realizările unui primar liberal ca fiind ale PSD.

"M-a sunat primarul din comuna Pădureni să-mi spună că prin comună au fost distribuite materiale prin care toate proiectele dânsului pe AFIR sunt prezentate ca fiind proiectele PSD şi au poza liderului Consiliului Judeţean PSD pe ele. Sunt proiecte pe infrastructură mare, alimentare cu apă şi canalizare, construire de trotuare, proiecte culturale de zeci de milioane de lei. S-a dorit să inducă ideea că administraţia locală este pesedizată sau că are realizări datorită PSD", a afirmat Nicolae Robu, într-o conferinţă de presă.

Liderul liberalilor timişeni a catalogat gestul ca fiind un furt al muncii altora şi a adăugat că speră "să-şi ceară scuze cei de la PSD local", adăugând că i-ar plăcea să creadă că răspândirea afişelor n.r. s-a făcut fără ştirea lor.

Pe de altă parte, Nicolae Robu a anunţat că liberalii vor depune o sesizare la BEJ, după ce în Spitalul de psihiatrie din Jebel le-au fost distribuite bolnavilor formulare tipizate, prin care aceştia să solicite urna mobilă în ziua votului de duminică, dar pe care apare şi o ştampilă a PSD Timiş. 

"Cum să le dai cetăţenilor să depună cerere de urnă mobilă pe un formular pe care jos ai pus sigla Organizaţiei Judeţene a PSD? Este o sfidare să se facă aşa ceva şi mi se pare descalificant gestul", a afirmat Nicolae Robu.

Nicolae Robu i-a îndemnat pe cetăţeni să iasă la votul de duminică şi să susţină şi referendumul pe temele justiţiei, declanşat de preşedintele Klaus Iohannis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel