Europarlamentare 2019. Szabolcs Takacs: Ue are nevoie de lideri

Uniunea Europeană are nevoie de lideri ce respectă voinţa statelor membre şi înţeleg îngrijorările cetăţenilor lor, a apreciat marţi Szabolcs Takacs, secretar de stat pentru afaceri europene la cabinetul premierului ungar, transmite MTI.

Potrivit oficialului ungar, miza alegerilor europarlamentare din 23-26 mai este dacă monopolul elitei pro-migraţie asupra puterii poate fi spart.

După o întrevedere cu oficiali UE la Bruxelles, Szabolcs Takacs a spus că Ungaria este în favoarea eliminării politicilor Bruxellesului care sunt prea îndepărtate de voinţa cetăţenilor europeni.

În opinia sa, fiecărui stat membru al UE trebuie să i se permită să decidă pentru sine dacă doreşte s-şi bazeze viitorul pe imigraţie sau pe o politică familială de succes.

În legătură cu viitorul buget multianual al UE, Takacs s-a pronunţat pentru menţinerea proporţiei fondurilor de coeziune şi a fondurilor agricole şi a subliniat că UE ar trebui să furnizeze o finanţare suficientă pentru a stopa migraţia către blocul comunitar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel