Europarlamentare 2019. Rareş Bogdan: Duminică seara, vom solicita PSD şi ALDE să părăsească de îndată Palatul Victoria

Rareş Bogdan, cel care deschide lista de candidaţi a PNL pentru alegerile europarlamentare, a declarat joi seara, cu ocazia participării la un miting electoral în municipiul Bistriţa, că liberalii vor solicita PSD şi ALDE, încă de duminică seara, să părăsească "de îndată" Palatul Victoria.

"Duminică seara, la ora 21, dumneavoastră veţi face parte din oastea învingătorilor. Începând de luni, ne vom bucura, România se va bucura, pentru că vom solicita încă de duminică seara ca PSD şi ALDE să părăsească de îndată Palatul Victoria. România şi românii de bună credinţă, cinstiţi, românii patrioţi au fost umiliţi, au fost călcaţi în picioare, au fost sfidaţi de Dragnea, Codrin Ştefănescu, Mitralieră, Carmen Dan, Arsene, Dăncilă şi de toţi cei care, de doi ani şi jumătate, nu sunt preocupaţi decât de drepturile infractorilor, ale deţinuţilor, ale hoţilor, ale tâlharilor, şi nu de viaţa oamenilor cinstiţi", le-a spus Bogdan celor aproximativ 1.500 de participanţi la miting.

La rândul său, secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, a făcut un apel către bistriţeni să se prezinte la vot în 26 mai, apreciind că rezultatul alegerilor europarlamentare şi cel de la referendum vor dicta destinul ţării în următorii doi ani.

"Suntem conduşi de cel mai corupt, de cel mai slab şi incompetent guvern pe care l-a avut România. După 30 de ani, trebuie să spunem: este destul. Iar 26 mai este o zi extrem de importantă, pentru că în 26 mai se va scrie destinul României pentru următorii doi ani de zile şi pentru următoarele alegeri", a spus Sighiartău.

La mitingul electoral al PNL de la Bistriţa au mai participat, alături de liderii locali, Gheorghe Falcă, Gheorghe Flutur şi Lucian Bode. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel