Europarlamentare 2019. Oltean Csongor: Am votat pentru o UE care să acorde mai multă atenţie tinerilor şi minorităţilor naţionale

Preşedintele Consiliului Tinerilor Maghiari din Transilvania (MIERT), Oltean Csongor, aflat pe lista UDMR pentru alegerile europarlamentare, a declarat duminică că a votat pentru o Uniune Europeană care să acorde mai multă atenţie tinerilor şi minorităţilor naţionale.

"Eu am votat pentru o Uniune Europeană care nu doar în sloganuri se ocupă cu problemele tineretului, ci chiar face ceva pentru tineri, deoarece eu cred că, din păcate, Uniunea Europeană nu este prea trendy pentru tineri. Sunt foarte multe oportunităţi de care tinerii nu ştiu şi trebuie să fie mai pe înţelesul lor (...) De asemenea, am votat şi pentru o Uniune Europeană care se ocupă cu drepturile minorităţilor, deoarece am observat şi în ultimele zile, foarte des, că sunt unele partide care pe parcursul campaniei au făcut propagandă împotriva noastră, a minorităţilor naţionale, şi cred că acest lucru trebuie schimbat. Unii candidaţi s-au folosit de acest lucru în această campanie şi şi-au împins alegătorii într-o direcţie care nu este bună, din punctul nostru de vedere", a spus Oltean Csongor.

El a mai afirmat că, din punctul său de vedere, o campanie trebuie să fie organizată "pe programe şi nu pe ură". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel