Europarlamentare 2019. Movilă (PMP): A fost o campanie care nu a avut nicio legătură cu Europa

Liderul filialei ieşene a PMP, deputatul Petru Movilă, a criticat, joi, în timpul unei conferinţe de presă, modul în care s-a derulat campania electorală pentru alegerile europarlamentare.

"Peste 90 la sută dintre candidaţi nu au avut nicio treabă cu temele pe care România trebuia să le aibă ca teme de lucru. Cred că doar candidaţii PMP au vorbit teme serioase în campanie şi au avut un program pentru România şi Europa. Partidele româneşti nu sunt capabile să aducă românilor proiectele pe care aceştia şi le doresc să audă. S-a discutat în continuare despre pensii, alocaţii, apă - canal, drumuri judeţene şi doar apelative care nu îşi au rostul. Din acest punct de vedere cred că a fost o campanie care nu a avut nicio legătură cu Europa. PMP are o listă de candidaţi doar cu membri de partid, lista condusă de Traian Băsescu, cel mai bun europarlamentar pe care îl poate avea România", a susţinut deputatul Petru Movilă.

În ceea ce priveşte referendumul pe tema justiţiei, liderul PMP Iaşi, care aspiră la un mandat de parlamentar european, a declarat că "sunt două întrebări nu foarte clare", deşi "au un impact moral".

"Noi îndemnăm pe toată lumea să meargă la vot. Este o bătălie morală. Dacă referendumul nu este validat, majoritatea PSD - ALDE poate spune că ceea ce fac ei e bine, pot să iniţieze legi, să dea ordonanţe şi câte şi mai câte. Cele două teme au un impact moral. Majoritatea PSD - ALDE va încerca prin orice mijloace să împiedice acest referendum. Se pot întâmpla multe", a mai spus Petru Movilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel