Europarlamentare 2019. Leş: Guvernarea a fost destul de dificilă

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, preşedinte al filialei municipale a PSD Satu Mare, a declarat, vineri, că guvernarea a fost "destul de dificilă" deoarece reprezentanţii PSD munceau, iar "alţii" nu făceau altceva decât să îi atace şi să strice tot ce încercau să facă.

"În calitate de ministru, pe lângă munca politică pe care am avut-o în această campanie, nu numai în municipiul Satu Mare ca şi preşedinte al PSD, cât şi în judeţ, dar şi în ţară, am lucrat şi în Guvern, şi să ştiţi că dincolo de această perioadă destul de dificilă din punct de vedere al timpului, această guvernare a fost una destul de dificilă pentru că noi munceam atât în Guvern cât şi în Parlament, iar alţii nu făceau altceva decât să ne atace şi să strice tot ceea ce încercam să facem bun", a declarat Gabriel Leş, într-o conferinţă de presă.

El a spus că PSD încheie la nivelul municipiului o campanie frumoasă, în care au fost discuţii constructive cu cetăţenii.

"Suntem după o campanie frumoasă, în care ne-am întâlnit cu cetăţenii. Discuţiile pe care le-am avut cu cetăţenii au fost extrem de constructive şi interesante, am transmis mesajul nostru cetăţenilor din municipiul şi judeţul Satu Mare, am prezentat investiţiile pe care le-am susţinut, pe care guvernul PSD le-a susţinut în municipiul Satu Mare şi în judeţ, aspecte care sunt foarte uşor de luat de către cei din opoziţie fără să aibă nici măcar un merit în acest sens. Cetăţenii sunt foarte bine informaţi vizavi de ceea ce s-a făcut cu ajutorul PSD şi sperăm că votul de duminică să reflecte în acest sens", a mai spus Leş. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel